Larry King razvodi se od supruge Shawn King.

Galerija


Legendarni televizijski voditelj Larry King razvodi se od supruge i glumice Shawn King nakon 22 godine braka, s kojom je dobio dvojicu sinova. Larryju je ovo već osmi brak koji je iza njega, a svemu je navodno presudila prevara i borba oko vlasništva nad njihovim imanjem.

Vezani članci Melania Trump, Donald Trump Zbog posljednjih objava na Twitteru Melanije Trump više nitko ne vjeruje da voli svog supruga Courtney Stodden i Doug Hutchinson Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog

85-godišnji Larry je dokumente za razvod potpisao na sudu u Los Angelesu tijekom ovog tjedna, a kao razlog je naveo nepomirljive razlike. Navodno je optužio 59-godišnju Shawn za prevaru koja mu je nevjerna bila od 2010. do 2016. godine, ali tenzije u njihovu braku dosegle su vrhunac kada je Larry podvrgnut operaciji srca ranije ove godine.

Shawn je ulje na vatru dodala nedavno kada je Larryju prezentirala pravne dokumente koji joj navodno daju legalno pravo nad vlasništvom njihova imanja i pokušaj ograđivanja od negativnog utjecaja njihovih sinova, 19-godišnjeg Cannona Edwarda Kinga i 20-godišnjeg Armstronga Kinga koji su navodno nagovorili oca da okonča brak s njihovom majkom, piše Daily Mail.

Ovo nije prvih zahtjev za raskid braka s Shawn koji je predan sudu, naime slavni ju je voditelj 2010. godine optužio za aferu s Hectorom Penateom koji koji je radio kao trener bejzbola njihovih sinova. Par se nakon toga ponovno pomirio ali nove glasine o preljubu počele su kružiti 2016. godine. Shawn je navodno nekoliko godina bila u tajnoj vezi s guruom javnog govorništva Richardom Greeneom, koji je poznat bio i po bliskom prijateljstvu s pokojnom princezom Dianom. Upoznali su se u Larryjevoj emisiji u kojoj se Richard pojavio kao gost u kojoj je pričao o radu s Dianom, Naomi Campbell te Willom i Jadom Pinkett Smith.

"Istina je, Larry je u potpunosti posramljen i uznemiren zbog svega" izjavio je izvor blizak voditelju.

Larry iza sebe ima osam brakova, s jednom se suprugom čak dva puta ženio. Prva s kojom je sklopio brak bila je njegova srednjoškolska ljubav Freda Miller s kojom se vjenčao s 18 godina, brak je potrajao od 1952. do 1953. godine, a presudili su mu njihovi roditelji koji ga nisu odobravali. 1961. godine kratko je bio u braku s Annette Kaye, s kojom je iste godine dobio sina Larryja Juniora. Od 1961. do 1963. bio je oženjen s Alene Akins, bivšom Playboyjevom zečicom s kojom je posvojio sina Andyja. Mickey Sutphin bila mu je supruga od 1964. do 1967. i rodila mu je kćer Kelly. Njegov drugi brak s Alene Akins sklopljen je 1968. godine i tada su dobili kćer Chaiju. Od 1976. do 1983. Larry je bio u braku s asistenticom producenta Sharon LePore, prije nego se zaljubio u poduzetnicu Julie Alexander s kojom je oženjen bio od 1989. do 1992. godine.

Izgledaju bolje nego ikad: Žena vrač i Sully objavili zajedničku fotku nakon 21 godinu