On o tome nema pojma

NE MOŽE VIŠE I ŽELI RAZVOD - kraj braka jednog od najpoznatijih celebrity parova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izvor blizak paru tvrdi kako su u pitanju samo tjedni dok reality zvijezda ne zatraži razvod. Može li to njegov ego preživjeti, pitaju se svi.

Znamo da mediji vole sastavljati i rastavljati parove, ali kada je u pitanju jedan od naslavnijih bračnih parova, Kim Kardashian i Kanye West, baš sve je moguće. Kako javlja 'Radaronline' Kim razmišlja o tome da za par tjedana zatraži razvod braka. Razlog? Navodno joj je svega dosta, posla, financijskih problema, ali i njegovog ogromnog ega.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Isti izvor tvrdi da je jedan od razloga za propadanje braka i taj što njih dvoje nikada nisu zajedno zbog poslovnih obveza. Kanye bi mogao ostati u šoku kada čuje ovu vijest jer, navodno, on nema pojma o tome što mu Kim sprema.

Navodno su svađe između supružnika vrlo česte, a to situaciju čini još gorom. Sada nam ostaje vidjeti koliko u svemu ovome ima istine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene