Izvor blizak paru tvrdi kako su u pitanju samo tjedni dok reality zvijezda ne zatraži razvod. Može li to njegov ego preživjeti, pitaju se svi.


Znamo da mediji vole sastavljati i rastavljati parove, ali kada je u pitanju jedan od naslavnijih bračnih parova, Kim Kardashian i Kanye West, baš sve je moguće. Kako javlja 'Radaronline' Kim razmišlja o tome da za par tjedana zatraži razvod braka. Razlog? Navodno joj je svega dosta, posla, financijskih problema, ali i njegovog ogromnog ega.

Vezani članci Kim Kardashian - 10 Kim u sićušnom bikiniju pokazala čime se bavi što je većinu iznenadilo, neki su je ismijali: "Da sam ja barem imao ovakvo iskustvo" Kim Kardashian - 2 Konačno joj i službeno dodijelili laskavu titulu zbog koje je njezin suprug imao ljutite ispade

Isti izvor tvrdi da je jedan od razloga za propadanje braka i taj što njih dvoje nikada nisu zajedno zbog poslovnih obveza. Kanye bi mogao ostati u šoku kada čuje ovu vijest jer, navodno, on nema pojma o tome što mu Kim sprema.

Navodno su svađe između supružnika vrlo česte, a to situaciju čini još gorom. Sada nam ostaje vidjeti koliko u svemu ovome ima istine.