Sve su iznenadili

Nitko to nije očekivao: Braku glumačkog para došao kraj nakon 19 godina, on je sada podnio i službeni zahtjev

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Grey i Clark Gregg razvode se nakon 19 godina braka, on je podnio službeni zahtjev.

Zvijeda filma "Osvetnici" i američki glumac Clark Gregg podnio je zahtjev za razvod braka od supruge, također glumice Jennifer Grey, koju pamtimo kao slatku Baby iz "Prljavog plesa" i to nakon što su bili oženjeni punih 19 godina.

Par se razdvojio još u siječnju ove godine, a vijest o razvodu objabili su zajedničkom i prijateljskom objavom na profilu na Instagramu. Clark je sada podnio i službeni zahtjev, o čemu izvještava magazina The Blast.

Unatoč razvodu, uskoro bivši supružnici tvrde da će jedno drugome uvijek biti obitelj koja se voli, cijeni i da će brinuti jedno o drugom.

"Nedavno smo donijeli tešku odluku o razvodu, ali ostat ćemo bliski i duboko smo zahvalni na zajedničkom životu i divnoj kćeri koju smo odgojili. Jennifer i Clark, p.s. ovo pišemo u suzama", napisali su u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on

Jennifer i Clark roditelji su 18-godišnje kćeri Stelle Gregg koja ja punoljetna, što znači da skrbništvo i uzdržavanje djeteta neće predstavljati problem u brakorazvodnoj parnici. Par se bio vjenčao u srpnju 2001. godine, a Stella se rodila krajem iste godine.

Prije nego se udala za Clarka Jennifer su povezivali s Johnnyjem Deppom i Georgeom Stephanopoulosom. Put ka slavi započela je u filmu "Day Off" u kojem je glumila s Matthewom Broderickom, a najveću slavu donio joj je "Prljavi ples" i uloga Baby za koju je nagrađena i Zlatnim globusom.

Clark je pak najpoznatiji po ulogama u Marvelovim filmovima. Prošle je godine u intervjuu za Closer pričao o braku s Jennifer i tada još ništa nije naslućivalo da bi moglo doći do razvoda.

"Kada smo u New Yorku idemo zajedno u kazalište, na sushi, salsu", bio je izjavio Clark.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump (Foto: Getty) +0 Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Celebrity Melania posramila Trumpa pred svima i izazvala niz reakcija, nije joj se baš svidjela njegova namjera

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene