Moćan par

Poslije 17 godina pukao brak legendarnog nogometaša, zna se što im je presudilo, nije baš najugodnije

Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti, Ilary Blasi Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti i Ilary Blasi Francesco Totti i Ilary Blasi +0 Noemi Bocchi Galerija

Francesco Totti i Ilary Blasi razvode se nakon 17 godina braka, a tu su vijest i sami potvrdili za talijanske medije.

Legendarni talijanski nogometaš Francesco Totti i njegova supruga i TV voditeljica Ilary Blasi razvode se nakon 17 godina braka, i to nakon što su se pojavile glasine da su se oboje upustili u izvanbračne afere.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživali na odmoru Seksi i usklađeni u bijelom!

Moćni par iz Rima, poznat i pod nadimkom talijanski Posh i Becks, dijeli troje djece, a vijest o njihovu razvodu iznenadila je tamošnju javnost, i to ponajprije zbog tvrdnji da je nogometaš prevario Ilary s 34-godišnjom Noemi Bocchi, koja je strastvena navijačica Rome, njegova bivšeg kluba.

Noemi nije poznata široj javnosti, prema pisanju tamošnjih medija diplomirala je poduzetništvo i bankarstvo na privatnom studiju LUMSA u Rimu, a bavi se i dekoriranjem cvijeća. Iza nje je i brak s Marijem Cauccijem, vlasnikom niželigaškog nogometnog kluba Tivoli, s kojim ima dvoje djece.

No, čini se kako umirovljeni nogometaš nije bio jedini nevjeran jer se priča kako je i Ilary imala aferu s neimenovanim talijanskim biznismenom kojeg je upoznala dok je radila na snimanju jednog reality showa.

Vijest o razvodu braka oboje su potvrdili, i to u službenim izjavama u kojima su poručili kako ne žele otkrivati previše detalja.

"Nakon 20 godina zajedno i troje prekrasne djece moj brak s Francescom je gotov. Međutim, proces rastave ostat će privatna stvar i neću davati nikakve daljnje izjave. Pozivam sve da izbjegavaju spekulacije i iznad svega, da poštuju privatnost moje obitelji", poručila je Ilary.

"Pokušao sam prevladati krizu svog braka, ali danas razumijem da je izbor rastave, iako bolan, neizbježan. Sve što sam rekao i učinio posljednjih mjeseci rekao sam i učinio kako bih zaštitio našu djecu, koja će uvijek biti glavni prioritet u mom životu. I dalje ću biti blizak s Ilary u odgoju naše troje divne djece, uvijek poštujući svoju ženu. Vjerujem u krajnje poštovanje naše privatnosti, posebno mira naše djece", izjavio je Totti za Ansu.

Glasine o problemima u njihovu braku kružile su posljednjih nekoliko mjeseci, a u veljači ove godine zanijekali su da se razvode te tvrdili kako su to lažne vijesti.

Uskoro bivši supružnici vjenčali su se 2005. godine, a ceremoniju je čak uživo prenosila i talijanska televizija. Imaju 16-godišnjeg sina Cristiana te dvije kćeri, 15-godišnju Chanel i šestogodišnju Isabel.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 8 Jennifer Lopez - 4 +29 Jennifer Lopez - 5 Celebrity U 53. godini objavila vrući video i opet ostavila sve u nevjerici: Pa, kako je moguće da tako dobro izgleda?

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 10 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 11 +12 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Celebrity David Beckham u Hrvatskoj se odlično zabavlja, pogledajte najnovije fotografije koje to i dokazuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene