Nisu spasili brak

Britanski glumac razvodi se od supruge dvije godine nakon što ga je prevarila sa svojim prijateljem

Colin i Livia Firth Colin i Livia Firth Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Colin i Livia Firth Colin i Livia Firth Colin i Livia Firth Colin i Livia Firth Colin Firth, Livia Firth Colin Firth, Livia Firth Colin Firth +0 Colin Firth, Livia Firth Galerija

Colin i Livia Firth razvode se nakon 22 godine braka.

Britanski glumac Colin Firth objavio je vijest da se razvodi od supruge Livije ali i da će njih dvoje ostati ujedinjeni u ljubavi prema svojoj djeci, i to gotovo dvije godine nakon što ga je ona prevarila sa svojim prijateljem iz djetinjstva.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

59-godišnji glumac i zvijezda filma "Zapravo ljubav" potvrdio je tu vijest u službenom priopćenju za javnost u kojem također tvrdi da će on i Livia ostati dobri prijatelji.

Bivši supružnici u braku su proveli 22 godine i imaju sinove Lucu i Mattea.

"Colin i Livia su se razveli. Ostat će bliski prijatelji i ujedinjeni u ljubavi prema svojoj djeci. Ljubazno mole za privatnost i neće davati daljnje izjave", stoji u službenom priopćenju.

Par se udaljio nakon što je u ožujku prošle godine otkriveno da je Livia imala jednogodišnju aferu s talijanskim novinarem Marcom Brancaccijom, kojeg poznaje od djetinjstva. U jednom je trenutku angažirala policijske službenike nakon što je ljubavnika optužila da ju uznemirava s prijetećim porukama.

Naime, Oskarom nagrađivani glumac i Livia primili su e-mail uznemirujućeg sadržaja u kojem je cijela afera otkrivena, a Colin je sve to dostojanstveno podnio.

"Taj Marco je doslovno sve ispričao Colinu, sve što je radio s njegovom ženom u posljednjih godinu dana. U pismu su bili opisani svi detalji, a Colin je bio ponižen", izjavio je Colinov bliski prijatelj svojevremeno za Daily Mail.

Par je nakon svega pokušao spasiti brak, no izgleda da su naposljetku zaključili kako je razvod u njihovom slučaju najbolje rješenje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Marija Miholjek Igor Mešin i Siniša Ružić Mustafa Nadarević +5 Janko Popović Volarić, Marija Miholjek, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek inMagazin Marija Miholjek ima dodatan razlog za slavlje na Božić, a i Frano Ridjan je u iščekivanju najljepšeg poklona

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene