Robert De Niro i Grace Hightower prolaze kroz brakorazvodnu parnicu koja ne teče baš glatko.

Galerija


Vijest o prekidu i razvodu braka holivudskog glumca Roberta De Nira i njegove, uskoro bivše supruge Grace Hightower potvrđena je krajem prošle godine, nakon što par već duže vrijeme nije živio zajedno.

Vezani članci Siromaštvo u vrijeme koronavirusa - 1 Siromaštvo u doba korone: Kriza ispraznila i police socijalnih samoposluga - "Prikupili smo triput manje nego prošlih godina" Srđ - Nova arbitraža protiv Hrvatske - 3 Zbog Srđa opet arbitražni postupak protiv Hrvatske: "Cijeli ovaj projekt temelji se na korupciji"

Robert i Grace imali su niz problema u bračnom životu, prvi su se put razišli 1999., nakon samo dvije godine braka, a 2004. obnovili su bračne zavjete.

No čini se kako ni konačan razvod neće proći bez problema i pažnje javnosti. Naime, Grace vrši veliki pritisak na Roberta s namjerom da brakorazvodna parnica bude javna te da cijelu situaciju prate reporteri i novinari. Robertu to ne pada lako, s obzirom na to da nikada nije volio biti u centru pažnje.

"Cijela stvar mogla bi se riješiti mirnim i privatnim putem, tiho iza zatvorenih vrata, ali Grace to sve želi izvući na vidjelo", izjavio je neimenovani izvor za Page Six.

Za komentar je upitan i Gracein odvjetnik Allan Mantel: "Pitajte gospodina De Nira. On je sve započeo."

75-godišnji Robert nedavno je viđen ispred suda, prilikom čega je pokušao sakriti lice od fotoreportera iza novina.

"Ne radite svoj posao baš pametno", poručio im je.

Robert i Grace na sudu vode i bitku oko skrbništva nad djecom, posebice nad 7-godišnjom Helen i 20-godišnjim sinom Elliotom, koji je autističan.

"On samo želi viđati svoju djecu, ali ona sve komplicira. Njemu je 75 godina, za novac ga uopće nije briga", izjavio je glumčev odvjetnik.

Saznali smo kako se hrani obitelj jedne od najzgodnijih hrvatskih političarki, ali nećete vjerovati što još radi

Seksi baka pokazala kako mrda bokovima u društvu daleko mlađih seksi komada

Otkrivamo kako je srpska premijerka krenula u vezu s atraktivnom plavušom s kojom čeka bebu