Cindy i Gere

Razveli su se '95. a tek sada otkrila razlog!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnogi su i zaboravili kako su Cindy Crawford i Richard Gere uopće bili u vezi, a kamo li u braku!

Supermodel Cindy Crawford i glumac Richard Gere razveli su se 1995. nakon četiri godine braka. Tada je Cindy bila najpoželjnija 25-godišnjakinja, a Gere je onda imao već 42 godine. Upravo je 17 godina razlike u godinama bio nepremostiv problem.

Pogledaj i ovo showbuzz Dugo je potrajalo Razvode se nakon samo 42 dana tajnog braka, nitko dosad nije ni znao da su se vjenčali

'Mislim da žene u dvadesetim godinama tek upoznaju same sebe i počinju shvaćati svoju unutarnju snagu. Teško se mijenjati u odnosu, jer odjednom ti više nisi ta ista osoba. Mislila sam u jednom periodu da sam spremna samo pratiti nekoga, a onda sam odlučila da ne želim samo slijediti nekoga te da ponekad i ja želim voditi, a ponekad samo hodati ravnopravno s nekim', povjerila se danas 47-godišnja zvijezda o svom odnosu s Gereom u novoj epizodi Oprah Master Class.

>> Cindy o suprugu: 'Prijateljstvo naš brak drži uspravnim!'

Cindy je Richarda upoznala na roštilju kod slavnog fotografa Herba Rittsa 1987., odbah su počeli ozbiljnu vezu i brzo se vjenčali, ali njihov brak nije potrajao. Nakon razvoda '95. Cindy je upoznala poduzetnika Randea Gergera 1999. s kojim je i danas.

I danas o Gereu, koji je 2002. godine oženio Carey Lowell, ima samo riječi hvale. 'Richard je jako pametan tip, zanimljiv je, zainteresiran i od njega sam puno naučila o životu. On je bio veliko i važno poglavlje mog života', prenosi Mail Online.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene