Ante Gotovac i Jelena Miljuš razveli su se nakon samo osam mjeseci braka.


Ante Gotovac doista nema sreće u ljubavi. Nakon samo osam mjeseci raspao mu se i treći brak. Bivša reality zvijezda više ne živi s 12 godina mlađom Beograđankom Jelenom Miljuš s kojom se vjenčao prije godinu dana u beogradskoj općini. Ante i Jelena razveli su se prije četiri mjeseca, i to bez ikakve pompe.

Vezani članci Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Domaći parovi koje je spojila ljubav prema vjeri: Upoznali se u crkvi ili na duhovnoj obnovi Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Simona o teškoj prošlosti: "Ulica me odgajala. Moje lutanje je počelo već u 12. godini"

"O Jeleni mogu reći sve najboje. Nismo se našli. Malo smo se zaletjeli s brakom. Otišli smo svatko na svoju stranu", izjavio je Ante za 24 sata i dodao kako danas ne žali ni zbog čega.

Osvrnuo se Ante i na bivšu suprugu Simonu Šajn, sada Mijoković, s kojom ima kćer Gabrijelu. Sretan je, kaže Ante, jer se preselila u Austriju i promijenila okolinu.

"Simona nije specijalno komentirala moj razvod. Sve je OK što se nje tiče. Imam korektan odnos s njezinom obitelji. Stanislav je divan", kazao je Ante. S bivšom suprugom i njezinim novim suprugom Ante se družio nedavno u Zagrebu na krštenju njihova sina Joshue.