ne žali nimalo

Nema sreće u ljubavi: Ante Gotovac razveo se treći put pa progovorio o Simoninu suprugu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ante Gotovac i Jelena Miljuš razveli su se nakon samo osam mjeseci braka.

Ante Gotovac doista nema sreće u ljubavi. Nakon samo osam mjeseci raspao mu se i treći brak. Bivša reality zvijezda više ne živi s 12 godina mlađom Beograđankom Jelenom Miljuš s kojom se vjenčao prije godinu dana u beogradskoj općini. Ante i Jelena razveli su se prije četiri mjeseca, i to bez ikakve pompe.

Pogledaj i ovo showbuzz Njezina ljubimica Simona se nije dugo javljala, a sad se oglasila i sve iznenadila - predstavila je svoju lijepu sestru!

"O Jeleni mogu reći sve najboje. Nismo se našli. Malo smo se zaletjeli s brakom. Otišli smo svatko na svoju stranu", izjavio je Ante za 24 sata i dodao kako danas ne žali ni zbog čega.

Osvrnuo se Ante i na bivšu suprugu Simonu Šajn, sada Mijoković, s kojom ima kćer Gabrijelu. Sretan je, kaže Ante, jer se preselila u Austriju i promijenila okolinu.

"Simona nije specijalno komentirala moj razvod. Sve je OK što se nje tiče. Imam korektan odnos s njezinom obitelji. Stanislav je divan", kazao je Ante. S bivšom suprugom i njezinim novim suprugom Ante se družio nedavno u Zagrebu na krštenju njihova sina Joshue.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene