Koja transformacija

Razotkrivena: Sve korekcije koje je imala Kim Kardashian!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda Kim Kardashian puno se promijenila od svojih prvih početaka u Hollywoodu; varirala je njezina težina, obujam... a sada je sve razotkriveno!

Sjećate se reality zvijezde Kim Kardashian na početku? Prije MET gale, prestižnih naslovnica, prije Kanyea i kćeri North... e pa i Kim se puno promijenila. Radar Online piše koje je to sve korekcije na licu i tijelu radila slavna Kim!

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Ima i razlog za to Nedavno proslavila bizarnu godišnjicu povećanja grudi, a sada ih je ipak odlučila smanjiti

>> Danas je na vrhuncu slave: Evo kako je bujna Kim izgledala PRIJE!

Stražnjica

O njezinoj velikoj stražnjici najviše se pisalo, te je od samih početaka prati glas kako je svoju pozadinu povećala. Iako je u jednoj od epizoda reality showa pokazala kako nema umetke u stražnjici, prema izvorima američkih medija ipak je imala malu pomoć. Naime, Kim je navodno radila liposukciju na nogama, a zatim joj je kirurg istu mast ubrzgao u stražnjicu.

Botoks

Ono što je Kim priznala je botoks kojega je isprobala u jednoj od epizoda, nakon čega je dobila alergijsku reakciju. No i sama je rekla kako nema ništa protiv plastičnih operacija...

Makeover tijela

Njezin prvi suprug Damon Thomas tvrdi kako je on platio cijeli makeover tijela koji uključuje i operaciju grudi i liposukciju. 'Htjela je cijeli taj životni stil, postala je ono što je i sama željela', rekao je bivši suprug. I Kim se oglasila na tu temu, te tvrdi kako ju je on prisilio na liposukciju jer je 'morala biti savršena za njega'. Bili su u braku čak četiri godine, a rastali su se 2004.

Nos

Kim je u intervjuu 2010. progovorila o svojem nosu kojega je smatrala svojom najvećom manom, e je čak imala i dogovor kod plastičnog kirurga. Navodno se ipak prepala prije operacije, no Dr. Anthony Youn misli kako je ipak imala minimalno rinoplastiku zbog koje je njezin nos sama kraći i profinjeniji.

Celulit

Boljka mnogih žena je celulit, a ni Kim Kardashian ga naravno ne voli. Koristila je VelaShape tretmane koji stimuliraju i potiču cirkulaciju kako bi se razradile masne stanice i minimalizirao celulit. 'Sretna sam sa svojim tijelom, no nisam sretna sa celulitom', priznala je.

Usne

Kada je zatrudnjela Kimino tijelo se mijenjalo s posebno se pisalo o njezinom vidno punijim usnama - navodno je riječ o filerima koji su usnama dali još više punoće.

Kim se u zadnje vrijeme skriva i brine za kćer North, za sada je jedina nova promjena koju je napravila – boja kose.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene