svaka čast!

Pokušao je ismijati svoju bivšu i to na jako ružan način, ali razotkrila ga je osoba od koje se to nimalo nije nadao

Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Twitter) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Galerija

Younes Bendjima odlučio je sa svima podijeliti privatnu poruku koju mu je Scott Disick poslao, a koja se tiče njihove bivše Kourtney Kardashian.

Čini se kako Scott Disick nije najbolje prihvatio novu vezu svoje bivše supruge Kourtney Kardashian s bubnjarom Travisom Bakerom, a naročito nakon što su svijet obišle vruće fotografije na kojima ovaj novi par izmjenjuje nježnosti u Italiji.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Ponovno sretna 39-godišnja starleta više ne skriva 19 godina mlađeg dečka

Scott je svoj gnjev odlučio podijeliti ni više ni manje s manekenom Younesom Bendjimajem u privatnoj poruci, s kojim je Kourtney također bila u vezi od 2016. do 2018. godine, a on je pak njegove poruke odlučio javno podijeliti, točnije sa svojih 1,2 milijuna obožavatelja, a prenijeli su ih mediji diljem svijeta.

"Je li ova riba u redu!???? Brate, što bi ovo trebalo biti? Usred Italije?", upitao je Scott Younesa u poruci uz koju mu je poslao i fotografiju na kojoj Kourtney strastveno ljubi Travisa.

No čini se da Younes ima itekako zrelije razmišljanje nego deset godina stariji Scott, što je cijelom svijetu pokazao i zrelim odgovorom.

"Nije mi važno, sve dok je ona sretna. P.S. nisam ti ja brat. Nisam mogao ovo prešutjeti. Predugo se glupira, umorilo me to da šutim i budem ljubazan.", odgovorio mu je odlučno Younes.

On i Kourtney bili su u vezi dvije godine, nakon što je ona prekinula sa Scottom, s kojim ima troje djece jer je njihov odnos postao previše buran za sve.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +20 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene