NAKON 11 GODINA

JOŠ JEDAN RAZLAZ Nevjerojatan kraj ljubavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihov razlaz nimalo ne sliči brojnim holivudskim prekidima.

Nakon što se svijetom proširila vijest o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta, još je jedan par nagovijestio svoj kraj. Iako su djelovali kao skladan par, Naomi Watts i Liev Schreiber razilaze se nakon 11 godina, piše PaigeSixe.  Par se tako pridružio listi brojnih holivudskih osoba koje više nisu mogle pronaći zajednički jezik. 'Zbog dobrobiti naše obitelji, najbolja stvar koju možemo učiniti je da prekinemo kao par', izjavili su Watts i Liev.

Pogledaj i ovo Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Sve su iznenadili Nitko im nije davao velike šanse, ali unatoč razlici u godinama, glumac uživa u ljubavi s dadiljom svoje djece

'S velikom ljubavi, poštovanjem i prijateljstvom zajedno smo odgajali našu djecu i sada otkrivamo novu fazu u našim životima' rekao je par u zajedničkoj izjavi. Naomi i Liev zamolili su za privatnost njihove djece, točnije njihovih sinova.

OVDJE pogledajte nevjerojatnu baku koja je zasjenila Lanu Jurčević.

Podsjetimo, australska glumica, koja je bila dva puta nominirana za Oscara i Schreiber, zvijezda serije 'Ray Donovan' upoznali su se 2005. godine i nikad nisu stali pred oltar.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene