Stjepan Hauser otkrio nam je razloge odlaska poznatog dvojca 2Cellos na dužu stanku.

Galerija


Stotine koncerata, milijuni prijeđenih kilometara, svjetla svjetskih pozornica i ludi koncerti. Sve to slavni dvojac 2Cellos neko će vrijeme staviti na čekanje.

Vezani članci 2Cellos (Foto: Marko Grubišić) 2Cellos glazbenu pozornicu zamijenili daskama koje život znače Stjepan Hauser o novom videospotu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Pune koncertne dvorane na svim kontinentima, a njihovi su nastupi spektakl koji se mora doživjeti

"Svaki dan drugi grad, svaki dan druga država. Imali smo sumanut, neljudski tempo, to su bili takvi napori koje čak ni mi više ne možemo izdržati ni pratiti, jednostavno treba nam neko vrijeme da dođemo k sebi", izjavio se Stjepan Hauser.

Luka Šulić i Stjepan Hauser odradit će još dvije turneje - u Americi i Australiji. A onda, nakon što su sedam godina proveli zajedno, uzimaju stanku.

"Mi sami još ne znamo koliko će to trajati, može trajati kratko, može trajati dugo, može trajati zauvijek. Život je nepredvidiv", priznaje Stjepan.

Svjetska slava za njih je počela kada su obradili pjesmu Michaela Jacksona "Smooth Criminal". Odbili su svirati na inauguraciji američkog predsjednika Donalda Trumpa, ali su zato svirali pred britanskom kraljicom, na Empire State Buildingu, nastupali s Eltonom Johnom.

"Koja je poanta svega, i uspješnosti i odlične zarade i svega što postigneš ako zapravo nemaš vremena uživati u tome i početi živjeti život nekim normalnijim ritmom. Nama je zapravo luksuz biti negdje dva, tri dana i ne morati raditi ništa", pita se Stjepan.

Zato, kaže, prvo što im je u planu jest dobro se odmoriti. O budućnosti previše ne želi.

"Nećemo ništa planirati. Kad odsviramo taj zadnji koncert u Americi u 4. mjesecu jednostavno ću se prepustiti. Uvijek sam imao veliku želju, onako, proći cijeli svijet hodajući, ono bez ikakvog plana. Zapravo sad se to može ostvariti", otkrio nam je Stjepan.

Ova vijest je šokantna za obožavatelje 2Cellosa diljem svijeta, no vrijeme će pokazati kako će njihova glazbena priča konačno završiti. 

Slavni holivudski glumac uhićen nakon što se potukao na parkiralištu

Slavna pjevačica otkazala koncerte: "Ne mogu ni pričati koliko su me potresle vijesti od kuće"

Potez glumice koji su svi jedva dočekali: "Mali pogled na najbolji dan u našim životima"