Ray Liotta viđen je kako diže utege ispred teretane u Los Angelesu.

Galerija


Glumac Ray Liotta (65), koji je najpoznatiji po ulozi Henryja Hilla u kriminalističkoj drami "Dobri momci", ne odustaje od vježbanja ni zbog pandemije koronavirusa. 

Vezani članci Splićani od ranog jutra uživaju na terasi svojih omiljenih kafića - 2 Umjesto na posao u kafić ili restoran? Pogledajte kako izgledaju otvorene terase ugostiteljskih objekata: "Jedva sam dočekala kavu na suncu" Koronavirus, ilustracija Zabrinjavajući brazilski soj koronavirusa potvrđen u Britaniji

Iako su vlasti naredile da se zatvore sve teretane u Americi, Liotta je u četvrtak uspio pronaći mjesto za trening u Los Angelesu. Glumac je viđen u gradskoj četvrti Venice kako vježba s trenerom ispred poznate teretane Gold's Gym. 

Ray je dizao utege pritom stiskajući zube od napora, a trener mu je davao savjete kako bi mu olakšao vježbanje. 

Inače, Liotta je jedna od holivudskih zvijezdi koja je uništila svoje lice kozmetičkim tretmanima.

Glumac je oštro opovrgnuo pisanja američkih medija da je nešto korigirao, no stručnjaci kažu da je očito kako je pretjerao s botoksom i faceliftingom. 

Ray je u mlađim danima bio poznat kao veliki zavodnik, ali nakon petljanja po svom fizičkom izgledu nema baš uspjeha sa ženama.

Glumac je sam, a razveo se 2004. od kolegice Michelle Grace (51), koju je upoznao na bejzbolskoj utakmici njezina tadašnjeg supruga. Bivši supružnici imaju kćer Karsen Liottu (21), koja se također bavi glumom. 

Život cure koja je nosila lubenicu u jednom od najpoznatijih filmova obilježile su brojne tragedije