Ray Liotta zaručio se s 20 godina mlađom Jacy Nittolom, od koje se ne odvaja.

Galerija


Glumac Ray Liotta (65) priredio je pravu predstavu sa svojom 20 godina mlađom zaručnicom Jacy Nittolo na benzinskoj postaji. 

Vezani članci Slika nije dostupna SLAVNA PJEVAČICA OSTAVILA ZARUČNIKA Zbog 31 godinu starijeg glumca? Slika nije dostupna Lice u koje su svi gledali: 'Ako se nasmije puknut će mu sve'

Par nije skidao ruke jedno s drugoga u Santa Monici dok su Rayev auto Range Rover punili gorivom. Toliko su se zanijeli da glumac nije shvatio kakvu je grešku napravio dok nije bilo već gotovo. 

Naime, kada je konačno uzeo predah od ljubljenja zaručnice, shvatio je da je u auto do vrha natočio dizel gorivo umjesto benzina. Liotta nije izgledao jako uzrujano zbog toga, a čim je platio račun, par je pojurio mehaničaru da ispumpa pogrešno gorivo. 

Glumac i Jacy su, prema pisanju američkih medija, u vezi od siječnja prošle godine, a ne kriju koliko strasti osjećaju jedno prema drugome. Nittolo iz prošlih veza ima tri sina i kćer. 

Inače, Ray je najpoznatiji po ulozi Henryja Hilla u kriminalističkoj drami "Dobri momci", a nekad je mamio uzdahe svojim seksepilom. No onda je krenuo na plastične operacije i vidljive su posljedice na njegovu licu. 

Glumac je oštro opovrgnuo pisanja američkih medija da je nešto korigirao, no stručnjaci kažu kako je i više nego očito kako je pretjerao s botoksom i faceliftingom.

Liotta se 2004. razveo od kolegice Michelle Grace (51), koju je upoznao na utakmici bejzbola njezina tadašnjeg supruga. Bivši supružnici imaju kćer Karsen Liottu (21), koja se također bavi glumom.

Ova ljepotica kći je seks-simbola bivše države, a zbog provokativnih fotografija sve je popularnija na društvenoj mreži