Tko je krivac?

Rat između svekrve i snahe: Victoria je u lošim odnosima s odabranicom svoga sina, nisu se vidjeli već mjesecima

Nicola Peltz i Victoria Beckham Nicola Peltz i Victoria Beckham Instagram 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nicola Peltz i Victoria Beckham David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Booklyn Beckham i Nicola Peltz - 4 Booklyn Beckham i Nicola Peltz - 1 Booklyn Beckham i Nicola Peltz - 2 Booklyn Beckham i Nicola Peltz - 3 Brooklyn Beckham Brooklyn Beckham Brooklyn Beckham David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 6 +27 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 5 Galerija

Čini se kako idila nakon vjenčanja Beckhamovih nije dugo potrajala, a snaha Nicola Peltz navodno je u lošim odnosima s Victorijom Beckham.

Proteklih nekoliko dana medijima se šire šuškanja kako Victoria Beckham i njezina snaha Nicola Peltz nisu u dobrim odnosima.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Eva Longoria i Serena Williams kakva raskoš! Zavirite na luksuzno vjenčanje Beckhamova sina i bogate nasljednice: Okupili su se slavni gosti, a na svadbu je potrošeno 27 milijuna kuna!

Nakon vjenčanja koje se odvilo na proljeće ove godine, Nicola i Brooklyn Beckham poprilično su se odvojili od njegove obitelji, a šuškanja o zavadi počela su nakon što Brooklyn nije bio na odmoru s ostatkom obitelji.

Bliski izvor sada je za britanske medije rekao gdje su krenule nevolje u raju. Na sam dan vjenčanja, Nicola je, navodno, trčeći u suzama izašla sa svog vjenčanja jer je njena svekrva ukrala svu pažnju.

Svađa je izbila zbog pjesme za prvi ples koju je trebao otpjevati Marc Anthony, a radilo se o singlu ''You Sang To Me''. Pjesma je navodno zamijenjena u zadnji čas, a pjevač je kasnije održao i govor u kojem je više govorio o Victoriji nego o mladencima što je Nicoli iznimno zasmetalo.

''Odjurila je usred svog vjenčanja sa sestrom Brittany i svojom mamom, jako je plakala', rekao je izvor.

Tenzije između mladenke i svekrve javile su se još i prije samog vjenčanja jer je Nicola odbila Victoriju da joj dizajnira vjenčanicu za svadbu.

''Namjeravala sam i stvarno sam željela, a onda je nakon nekoliko mjeseci shvatila da njezin atelje to ne može učiniti, pa sam morala odabrati drugu haljinu'', rekla je Nicola za Variety i pokušala opovrgnuti sumnje.

Još jedan izvor koji je upoznat s kontroverzom oko haljine bio je naveden da vjeruje da je Nicola doista razmišljala o nošenju dizajna svoje svekrve, ali je ostavljena na cjedilu u zadnjem trenutku.

Valentino je bio zabrinut da nisu imali dovoljno vremena za izradu haljine jer Victoria nije rekla Peltzeovima da njezin atelje ne može izraditi haljinu za Nicolu do posljednjeg trenutka, rekao je drugi izvor.

Obitelj Beckham navodno je odbila i pomoći Brooklynu oko plaćanje zelene karte, tj useljeničke vize za Ameriku pa se mlađahni Beckham sada oslanja na budžet obitelji svoje supruge.

''Nelson plaća Brooklynovu vizu i sve njegove pravne troškove. Beckhamovi to ne bi učinili'', rekao je bliski izvor za Daily Mail.

Mladenci su se navodno osjećali uvrijeđenima i za vrijeme trajanja Tjedna mode u Parizu. Victoria je ove godine vodila modnu reviju, a njezin sin i snaha nisu dobili pozivnice da prisustvuju ovom događaju.

''Victoria nije nazvala Brooklyna i rekla, hej, imam ovaj show, voljeli bismo da budeš tamo. Saznali su za to iz Women's Wear Daily magazina'', kaže bliski izvor.

Beckhamovi su početak ovog ljeta proveli upravo na hrvatskoj obali, a s njima je bila cijela obitelj osim Brooklyna i Nicole. Iako dobro skrivaju netrpeljivosti između sebe, bliski izvori počeli su otkrivati ne tako sjajne detalje u njihovu odnosu.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Fonda - 9 Jane Fonda - 20 Jane Fonda - 19 Jane Fonda - 18 +14 Jane Fonda - 17 Celebrity Slavna glumica objavila da boluje od rijetke vrste karcinoma, otkrila kako se osjeća: ''Rak je učitelj...''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivanka Trump - 1 Ivanka Trump - 3 Ivanka Trump - 4 Ivanka Trump - 6 +5 Ivanka Trump - 5 Celebrity Miljenicu bivšeg američkog predsjednika paparazzi ulovili u suzama, nedavno je javnost saznala i o bolesti njezina supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene