Svađe sve češće?

Jedan od najmoćnijih parova na svjetskoj sceni se rastaje, a sve bi ih moglo koštati vrtoglavih 500 milijuna dolara?

George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: AFP) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) +0 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

George i Amal Clooney u braku su pet godina, a prema navodima njima bliskih ljudi, karantena im nije dobro "legla" te su svađe postale sve češće.

Jedan od najmoćnijih parova na svjetskoj sceni, glumac George Clooney i njegova supruga Amal, navodno se rastaje. Prema pisanju tabloida Globe, par će uskoro pred sud kako bi riješili razvod.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

George i Amal Clooney u braku su pet godina, a šestu godišnjicu proslavit će u rujnu ove godine. Međutim, vrijeme karantene za slavni par ne prolazi dobro, ako je vjerovati napisima Globea. Kako trenutačno nisu na poslovima i u redovnim obavezama na koje su navikli, slavni par se sve više počeo svađati.

U intimi svoga doma nisu se najbolje snašli.

"George navodno ne prihvaća dobro da mu se naređuje što da radi. S druge strane, Amal se ne sviđa što mora ići za njim i čistiti", kaže izvor blizak paru.

Kako je u veljači ove godine pisao Radar Online, Clooney se ne viđa često sa suprugom i djecom, a kada se vide, nisu u najboljim odnosima. Među brojnim glasinama koje su odonda krenule našla se ona da George vara Amal s Julijom Roberts, a nedavno su neki mediji pisali čak da se viđa i s Meghan Markle.

Kako bi ugasili glasine, George je u intervjuima govorio da se sjajno slaže sa suprugom, a smatra da su savršen par. Ipak, brojni mediji počeli su nagađati kako bi par uskoro mogao predati papire za razvod, koji bi ih mogao koštati vrtoglavih 500 milijuna dolara.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić objavila fotku iz mlađih dana pa izazvala nostalgiju za prošlim vremenima, pamtite li ju ovakvu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene