George i Amal Clooney u braku su pet godina, a prema navodima njima bliskih ljudi, karantena im nije dobro "legla" te su svađe postale sve češće.

Galerija


Jedan od najmoćnijih parova na svjetskoj sceni, glumac George Clooney i njegova supruga Amal, navodno se rastaje. Prema pisanju tabloida Globe, par će uskoro pred sud kako bi riješili razvod.

Vezani članci Mađarski premijer Viktor Orban Sasvim neobičan sukob: Mađarska napala omiljenog glumca jer je kritizirao Orbana i nazvao ga "primjerom mržnje i bijesa u svijetu" George Clooney Dok svi šuškaju da se moćni par rastaje, ovog šarmera uhvatili su u rijetkom izlasku sa sinom u javnost

George i Amal Clooney u braku su pet godina, a šestu godišnjicu proslavit će u rujnu ove godine. Međutim, vrijeme karantene za slavni par ne prolazi dobro, ako je vjerovati napisima Globea. Kako trenutačno nisu na poslovima i u redovnim obavezama na koje su navikli, slavni par se sve više počeo svađati.

U intimi svoga doma nisu se najbolje snašli.

"George navodno ne prihvaća dobro da mu se naređuje što da radi. S druge strane, Amal se ne sviđa što mora ići za njim i čistiti", kaže izvor blizak paru.

Kako je u veljači ove godine pisao Radar Online, Clooney se ne viđa često sa suprugom i djecom, a kada se vide, nisu u najboljim odnosima. Među brojnim glasinama koje su odonda krenule našla se ona da George vara Amal s Julijom Roberts, a nedavno su neki mediji pisali čak da se viđa i s Meghan Markle.

Kako bi ugasili glasine, George je u intervjuima govorio da se sjajno slaže sa suprugom, a smatra da su savršen par. Ipak, brojni mediji počeli su nagađati kako bi par uskoro mogao predati papire za razvod, koji bi ih mogao koštati vrtoglavih 500 milijuna dolara.

Nina Badrić objavila fotku iz mlađih dana pa izazvala nostalgiju za prošlim vremenima, pamtite li ju ovakvu?