Varala supruga?

Razvodi se žena koja je sestra slavne pjevačice, a najpoznatija je po javnoj tučnjavi s njezinim mužem

Solange Knowles i Alan Ferguson (Foto: AFP) Solange Knowles i Alan Ferguson (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Solange Knowles i Alan Ferguson (Foto: AFP) Galerija

33-godišnja Solange Knowles sama je potvrdila razvod od supruga Alana Fergusona.

Sestra puno slavnije Beyonce Knowles, pjevačica Solange Knowles, potvrdila je da se razvodi od supruga Alana Fergusona.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Par je u braku proveo ukupno 5 godina, a nakon potvrde prekida društvenim mrežama proširila se priča o tome kako se 33-godišnja dobitnica Grammyja rastaje zbog afere sa svojim menadžerom Johnom Bogaardom.

Iako je ona to sama demantirala, glasine se ne stišavaju. "Hvala ti što si najbolji menadžer posljednjih pet godina. Oprosti što je internet tako ružan i lažljiv. Vrati se dalje zasluženom odmoru", poručila mu je javno Solange. Bogaard se još uvijek nije oglasio u vezi s navodnom aferom koja je trajala duže vrijeme, a po fotografijama na njegovim društvenim profilima čini se kako je i njegovo srce zauzeto. Naime, već neko vrijeme na njima se nalazi Judith Joy, no ako je na godišnjem odmoru, onda je sasvim razumljivo zašto je nedostupan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @saintrecords on

"Moja borba s autoimunom bolešću omogućila mi je bolji pogled na život, a to je značilo i okončavanje mog braka s Alanom", bila je iskrena s obožavateljima pjevačica koja je vječno u sjeni svoje sestre Beyonce.

Podsjetimo, Solange i Alan vjenčali su se upravo pred Beyonce i njezinim suprugom Jay Z-jem 2014. godine u New Orleansu.

"Prije 11 godina upoznala sam fenomenalnog muškarca koji je promijenio moj život u svakom pogledu. Ranije ove godine odlučili smo se razići, no nastavljam živjeti punim plućima. Razlozi ne bi trebali nikoga zanimati", među ostalim je napisala Solange u emotivnoj objavi na Instagramu vezanoj za razvod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Ovo je drugi propali brak za pjevačicu jer je od 2004. do 2007. godine bila u braku s Danielom Smithom. Za njega se udala sa svega 17 godina, dok je njemu bilo 19, a par je dobio sina Daniela Juleza u listopadu 2004. godine.

Solange je poznata i po skandalu sa sestrinim suprugom iz 2014. godine kada ga je fizički napala u dizalu nakon slavne Met Gale. Navodno ga je Solange napala zbog toga što joj je varao sestru, no reper je kasnije izjavio kako je to bila jedina njihova svađa te kako mu je Solange poput sestre. A znamo kako se braća i sestre tu i tamo fizički obračunaju.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco (Foto: AFP) Blanca Blanco (Foto: AFP) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) +6 Blanca Blanco i John Savage (Foto: AFP) Celebrity Tko je žena koja godinama pohodi crvene tepihe, a zapravo nije zvijezda, već voli golišave outfite?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene