Supruga Mladena Grdovića podnijela je zahtjev za razvod braka. On pak tvrdi – do razvoda neće doći.


Brak između Mladena Grdovića i njegove supruge Brankice navodno je u velikoj krizi. Mediji su se raspisali da se zadarski pjevač nakon 20 godina razvodi od supruge, no on to opovrgava.

Vezani članci Ivan Zak i Tara (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Doznali smo tko će u mirovinu, a tko planira grupnu turneju na drugom kraju svijeta Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) Mladen Grdović pokazao veliko srce: Donirao 8000 kuna za djecu koja boluju od autizma

"To su neke konfabulacije i namještaljke. Nikakav razvod, sve je u najboljem redu baš kao i uvijek. Ja sam zadnjih dana nastupao, a zadnja četiri dana sam pripit", rekao je Grdović za 24 sata.

Ipak, glasnogovornik zadarskog Općinskog suda Denis Klarendić potvrdio je da je Grdovićeva supruga 19. srpnja podnijela zahtjev za razvod braka. Kako je sudski proces privatan, ne zna se razlog zbog kojeg se Brankica odlučila na ovaj korak, a prvo ročište trebalo bi se održati u rujnu.

Inače, ovo nije prva krizna situacija u obitelji Grdović. Prije godinu dana supružnici su se toliko žestoko posvađali da je čak morala intervenirati i policija. Oboje su tada zaradili prijavu za obiteljsko nasilje. 

Izvori bliski glazbeniku uvjereni su da do razvoda neće doći te da je riječ tek o potezu kojim Brankica svog supruga nastoji urazumiti zbog niza nestašluka i ispada prouzrokovanih alkoholom.