Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cristina Scuccia je postala međunarodna zvijezda u ožujku kada se pojavila na natjecanju s izvedbom pjesme Alicie Keys "No One".


Talijanska redovnica Cristina Scuccia u petak navečer odnijela je pobjedu na popularnom televizijskom pjevačkom natjecanju "Glas Italije" na koje se prijavila jer je to smatrala tek još jednim načinom širenja Evanđelja.

Vezani članci Kimberly Camacho Može pjevati kao bilo koja diva pa je odlučila razotkriti tajne njihova glasa Elvis Nukić (Foto: Dnevnik.hr) Za sebe kaže da je romantičar u oblacima, a ovo mu nije prvi put da se prijavio u neki show!

Scuccia je postala međunarodna zvijezda u ožujku kada se pojavila na natjecanju s izvedbom pjesme Alicie Keys "No One" a snimka njezina nastupa na internetu trenutno je postala hit. 25-ogodišnja časna sestra sa Sicilije čak je završila i na naslovnici New York Timesa u svibnju.

"Posljednja i najvažnija zahvala svakako ide onome iznad nas", kazala je nakon pobjede. "Željela bih da Isus dođe među nas", dodala je prije nego je izmolila Oče naš pred publikom u studiju.

Kao pobjednici ponuđen joj je ugovor s glazbenom tvrtkom. Ranije ovog tjedna kazala je kako će odluku o tomu hoće li uploviti u komercijalne glazbene vode prepustiti svojim crkvenim poglavarima.

"Usrećilo bi me kad bih se vratila pjevanju s djecom u župnim crkvama", kazala je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook