Supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri pokazala prekrasno tijelo u bijelom badiću.

Galerija


Supruga slavnog nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri svakodnevno objavljuje vruće selfije na Instagramu, a ovog je puta doista uspjela izmamiti uzdahe oba spola. 

Prekrasna Španjolka isklesanog tijela i duge plave kose ušla je u bazen sa spektakularnim pogledom i prepustila se uživanju u vizuri grada, no nitko drugi nije gledao u bilo što drugo osim u njezinu zamamnu figuru u bijelom badiću. 

Pokazala je savršeno zategnutu stražnjicu, a slika je za samo sat vremena dobila više od 15 tisuća lajkova.

Raquel su se, osim brojnih navijača Barcelone iz Španjolske, javili i mnogi Hrvati koji su joj uputili komplimente i pozdrave na španjolskom jeziku.

Ivan i Raquel jedan su od najomiljenijih i najljepših poznatih parova, a nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka. Život im svakodnevno uljepšavaju i njihove dvije djevojčice.

Podsjetimo, Ivan je buduću suprugu upoznao 2011. godine u Sevilli kada je potpisao za istoimeni klub, a ona je radila kao konobarica u jednom hotelu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Raquel je tako već godinama najveća i najvjernija podrška svom suprugu.

Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina