Raquel Mauri objavila je nekoliko zanosnih fotografija na profilu na Instagramu na kojem ju prati 700 tisuća ljudi i dala im do znanja da je ona već u ljetu počela uživati.

Galerija


Raquel Mauri svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila zanosnim prizorom u kojem pozira u cvjetnom badiću, koji je savršeno naglasio njezin bujni dekolte, kao i onim u bijelom bikiniju u kojem se fotografirala na pješćanoj plaži. 

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri Raquel za romantičnu večeru s Rakitićem odabrala nikad dublji dekolte, nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje Ivan Rakitić i Raquel Mauri Rakitić objavio romantičnu fotku s lijepom Raquel, svu pozornost ukrao je njezin duboki dekolte, a u komentarima mu se javio i Ivan Klasnić

"Dobar dan", napisala je 30-godišnja Raquel kratko uz fotografiju, za koju je otkrila da ju snimio njezin suprug Ivan Rakitić, a u komentarima su joj brzo počeli pristizati komplimenti. Oglasio se i sam Ivan koji joj je u komentarima ostavio emotikone srca i dao do znanja koliko je zaljubljen u nju.

"Zgodna si", "Dobar dan ljepotice", "Divna si", "Kraljica ljeta", "Želimo te vidjeti i u bikiniju", "Dobra kao dobar dan", poručili su joj u komentarima.

Raquel i Ivan su se upoznali 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Par se vjenčao 2013. godine, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Roditelji su dvije kćeri Althee i Adare.

Nisu joj vjerovali da tako izgleda nakon poroda, ali njezine se paparazzo fotke stvarno ne razlikuju od onih s Instagrama

Zaprosio ju je unatoč razlici od 39 godina i svi su predviđali brzi kraj te ljubav, ali oni su u sedmom nebu, čak i odjeću usklađuju