Ona već uživa

Rakitićeva Raquel otvorila ljetnu sezonu seksi fotkama, a on joj u komentarima poručio što o tome misli

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri Rakitić (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +2 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Raquel Mauri objavila je nekoliko zanosnih fotografija na profilu na Instagramu na kojem ju prati 700 tisuća ljudi i dala im do znanja da je ona već u ljetu počela uživati.

Raquel Mauri svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila zanosnim prizorom u kojem pozira u cvjetnom badiću, koji je savršeno naglasio njezin bujni dekolte, kao i onim u bijelom bikiniju u kojem se fotografirala na pješćanoj plaži. 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

"Dobar dan", napisala je 30-godišnja Raquel kratko uz fotografiju, za koju je otkrila da ju snimio njezin suprug Ivan Rakitić, a u komentarima su joj brzo počeli pristizati komplimenti. Oglasio se i sam Ivan koji joj je u komentarima ostavio emotikone srca i dao do znanja koliko je zaljubljen u nju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

"Zgodna si", "Dobar dan ljepotice", "Divna si", "Kraljica ljeta", "Želimo te vidjeti i u bikiniju", "Dobra kao dobar dan", poručili su joj u komentarima.

Raquel i Ivan su se upoznali 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Par se vjenčao 2013. godine, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Roditelji su dvije kćeri Althee i Adare.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene