Koja je ljepša?

Dvije dame, dva bujna dekoltea: Rakitićeva Raquel pozirala sa sestrom pa zapalila Instagram

Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) +0 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Supruga proslavljenog hrvatskog nogometaša Raquel Mauri pozirala je sa sestrom i zapalila Instagram.

Lijepa supruga jednog od najuspješnijih hrvatskih nogometaša Ivana Rakitića, Španjolka Raquel Mauri, razveselila je svoje obožavatelje na Instagramu novom fotografijom na kojoj pozira u društvu svoje jednako zanosne sestre Irene. 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Vatrene Španjolke divnih tijela izbacile su dekoltee te zavodljivo pogledale u kameru, pa su očekivano počeli pljuštati komplimenti obožavatelja. 

"Potrebne su i crna i bijela, nema svjetla bez tame, nema vrijednosti bez straha, ništa ne postoji bez svoje suprotnosti", napisala je Raquel uz fotku, a obožavatelji su joj poručili da se uopće ne mogu odlučiti koja im je ljepša. 

Raquel i Irene odjenule su se u crno-bijelu modnu kombinaciju, a u prvi plan obje su istaknule bujne grudi.

Inače je Irene je hrvatska javnost imala prilike upoznati kad je sa suprugom došla u Zagreb na doček Vatrenih 2018. godine. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: AFP) +0 Halle Berry (Foto: Profimedia) Celebrity Prepoznajete li u ovoj ženi jednu od najseksi zvijezda današnjice? Kad vidite o kome se radi, šokirat ćete se

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene