Ivan Rakitić i Raquel Mauri trenutačno su na zasluženom odmoru.

Galerija


Ivan i Raquel trenutačno su na zasluženom odmoru.

Vezani članci Raquel Mauri (Foto: Instagram) Rakitićeva zanosna supruga pozirala u ultrakratkoj suknji i pokazala noge: "Ti si kraljica ljepote" Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Tko je rekao da je Vatrenima lako? Lijepu Rakitićevu suprugu na konju nakratko zasjenile modrice na njegovu stopalu

Radi se o hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću i njegovoj prelijepoj supruzi Raquel Mauri koju je poveo na romantični godišnji odmor nakon što ga nije bilo kod kuće mjesec dana zbog Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Raquel Mauri (Foto: Instagram)
Raquel Mauri (Foto: Instagram)

Par trenutačno plovi na jahti na nepoznatoj lokaciji, a s njima su i njihove kćeri, četverogodišnja Althea i dvogodišnja Adara.

Raquel Mauri (Foto: Instagram)
Raquel Mauri (Foto: Instagram)

A unatoč činjenici kako je majka dvoje male djece, zanosna Španjolka posljednjim fotografijama na Instagramu pokazala je kako se uvijek nađe vremena za vježbanje, jer se može pohvaliti zavidnom linijom.

Javnosti je posebno za oko zapela ona na kojoj je plavuša u crvenom badiću i na kojoj je pokazala nešto više nego što smo navikli, dok Ivan nije skidao osmijeh s lica, što je potpuno razumljivo.