Raquel Mauri je na Instagramu čestitala Ivanu Rakitiću 8. godišnjicu braka fotografijom s njihova vjenčanja koju dosad nije objavila.

Galerija


Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugog i često na svojim Instagramima dijele zajedničke fotografije te si posvećuju romantične objave.

Vezani članci Raquel Mauri - 6 Rakitićeva Raquel pozirala s majkom pa pokazala od koga je pokupila dobre gene i osvojila pratitelje: "Kakva lijepa mama!" Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 6 Kod Rakitića i Raquel romantike ne fali: Priredila mu je rođendansko slavlje i raznježila sve svojim objavama

Sada su za to imali poseban povod jer su proslavili godišnjicu braka što je Raquel u svojem Instagram Storyju obilježila dosad neobjavljenom fotkom s njihova crkvenog vjenčanja.

"Sretna 8. godišnjica, ljubavi moja. Volim te, ti si moja najbolja odluka", napisala je uz fotku na kojoj se strastveno ljube, a pokazala je i da su godišnjicu proslavili uz vino. Važan datum je u svojem Storyju na Instagramu obilježio i Rakitić uz poruku supruzi: "Volim te dušo, sretna godišnjica".

Njih dvoje upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu koji se trebao dobro potruditi kako bi je osvojio.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Par je u građanski brak stupio u travnju 2013. godine, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Roditelji su dvije kćeri Althee i Adare, čije fotografije također često dijele na svojim Instagramima.

Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti