U 89. godini

Posljednje zbogom: Preminuo slavni holivudski glumac Rance Howard

Bruce McGill i Rance Howard (Foto: Getty) Bruce McGill i Rance Howard (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce McGill i Rance Howard (Foto: Getty) Rance i Ron Howard (Foto: Getty) +0 Ron Howard (Foto: Getty) Galerija

Poznati glumac Rance Howard preminuo je u 89. godini života.

Poznati holivudski glumac Rance Howard preminuo je u 89. godini života. Pamtimo ga po ulogama u filmovima "Apollo 13", "Kako je Grinch ukrao Božić" i "Genijalni um". Glumac je otac uspješnog glumca, redatelja i producenta Rona Howarda u čijim je filmovima najčešće i glumio.

Pogledaj i ovo showbuzz Uvrede i suze dvaju diva Šokantna svađa Beyonce i Kim!

Rance i Ron Howard (Foto: Getty) Rance i Ron Howard (Foto: Getty) Foto: Getty

Ron Howard snimio je mnoge velike hitove, kao što su "Splash", "Čahura", "Apollo 13", "Genijalni um", za koji je primio Oscara za režiju i "Da Vincijev kod", u kojem je surađivao sa starim suradnikom, Tomom Hanksom. Osmi Rona, Rance je iza sebe ostavio još jednog sina, također uspješnog glumca Clinta Howarda.

Ron Howard (Foto: Getty) Ron Howard (Foto: Getty) Foto: Getty

Rance je imao bogatu glumačku karijeru koja je trajala 65 godina, a na drušvenim mrežama, počast mu je odala i unuka Bryce Dallas Howard, također popularna glumica i zvijezda filmova "Jurski svijet", piše Daily Mail. Supruga Rancea Howarda, Judy umrla je u siječnju ove godine, a prije nje glumac je bio u braku s glumicom Jean Speegle Howard od 1949. godine sve do njezine smrti 2000. godine.

"Clint i ja smo blagoslovljeni što nam je otac bio Rance Howard. Danas je preminuo u 89. godini života. Imao je sposobnost da uravnoteži ambiciju s osobnim integritetom. Kao dječak s farme, rođen u vrijeme Velike depresije, svojom strašću prema glumi promijenio je tijek naše obiteljske povijesti. Volimo te i nedostajat ćeš nam", napisao je Ron Howard na svom Twitter profilu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene