Rami Malek nezgodno je pao s pozornice, nakon čega je pozvana i hitna pomoć.

Galerija


Popularni holivudski glumac Rami Malek osvojio je Oscara za glavnu mušku ulogu u filmu "Bohemian Rhapsody", a to mu je ujedno bila i prva nominacija za najprestižniju filmsku nagradu na svijetu.

Vezani članci Can You Ever Forgive Me (Foto: Profimedia) - 2 Prepoznajete li ju? Debeljuca iz "Djeveruša" dokazala da je spremna za ozbiljne uloge Miljenica (Foto: Screenshot) Svako poglavlje za jednog Oscara: Iščašena drama kraljevskog dvora u deset poglavlja

No osim sjajnog uspjeha, 37-godišnji glumac proteklu će noć pamtiti i po nezgodi koja mu se dogodila na pozornici Dolby Theatera, u kojem se dodjela Oscara odvijala. Naime, Rami je nakon što mu ju nagrada uručena i nakon što je održao govor zahvale, nezgodno pao s pozornice.

U pomoć su mu pritom priskočili kolege koji su sjedili u blizini, a bila je pozvana i hitna pomoć, čiji su ga djelatnici pregledali.

Rami kasnije nije htio komentirati pad, a na presici nakon dodjele normalno se ponašao te nazdravljao pjenušcem. 

No sigurno je da će Ramijev pad ući u povijest kao jedan od najslavnijih padova, odmah uz bok Jennifer Lawrence, kojoj se to također dogodilo dok je primala nagradu za najbolju žensku ulogu u filmu "Silver Linings Playbook" 2013. godine. 

Iskre frcale na sve strane: Dok je njegova zaručnica sjedila u publici, Bradley s Gagom izmjenjivao značajne poglede

Je li uopće nosila donje rublje? Zbog najvišeg i najčudnijeg izreza ikad manekenka pokazala gotovo sve

''Green Book'' osvojio Oscara za najbolji film, slavili su i glumci Rami Malek te Olivia Colman