Rami Malek nezgodno je pao s pozornice, nakon čega je pozvana i hitna pomoć.

Galerija


Popularni holivudski glumac Rami Malek osvojio je Oscara za glavnu mušku ulogu u filmu "Bohemian Rhapsody", a to mu je ujedno bila i prva nominacija za najprestižniju filmsku nagradu na svijetu.

Vezani članci Oscar nominacije Gledanost dodjele Oscara drastično je pala na tek nekoliko milijuna gledatelja, no organizatori od zarade ne odustaju Oscar nominacije U pripremi je najčudnija dodjela Oscara dosad: Voditelja neće biti, a događaj će se snimati kao film

No osim sjajnog uspjeha, 37-godišnji glumac proteklu će noć pamtiti i po nezgodi koja mu se dogodila na pozornici Dolby Theatera, u kojem se dodjela Oscara odvijala. Naime, Rami je nakon što mu ju nagrada uručena i nakon što je održao govor zahvale, nezgodno pao s pozornice.

U pomoć su mu pritom priskočili kolege koji su sjedili u blizini, a bila je pozvana i hitna pomoć, čiji su ga djelatnici pregledali.

Rami kasnije nije htio komentirati pad, a na presici nakon dodjele normalno se ponašao te nazdravljao pjenušcem. 

No sigurno je da će Ramijev pad ući u povijest kao jedan od najslavnijih padova, odmah uz bok Jennifer Lawrence, kojoj se to također dogodilo dok je primala nagradu za najbolju žensku ulogu u filmu "Silver Linings Playbook" 2013. godine. 

Iskre frcale na sve strane: Dok je njegova zaručnica sjedila u publici, Bradley s Gagom izmjenjivao značajne poglede

Je li uopće nosila donje rublje? Zbog najvišeg i najčudnijeg izreza ikad manekenka pokazala gotovo sve

''Green Book'' osvojio Oscara za najbolji film, slavili su i glumci Rami Malek te Olivia Colman