Baš uživa!

Slavni oskarovac uživa na Braču, kupa se i sunča u društvu poznate djevojke i prijatelja, fotografi mu ne smetaju

Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Rami Malek (Getty Images) Rami Malek (Foto: AFP) Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Rami Malek (Foto: Getty Images) +0 Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Galerija

Rami Malek ljetuje na otoku Braču, gdje uživa s djevojkom i prijateljima.

Slavni oskarovac Rami Malek već se neko vrijeme odmara u Hrvatskoj, točnije u Sutivanu na otoku Braču. Društvo mu pravi djevojka Lucy Boynton, s kojom je u vezi posljednje dvije godine, a s njima su i prijatelji. 

Pogledaj i ovo Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) jako cijeni svoju privatnost Oskarovac se pokušao sakriti od znatiželjnih pogleda dok boravi na našoj obali, uhvaćen je u društvu 13 godina mlađe djevojke

39-godišnji Rami snimljen je kako uživa na jednoj od tamošnjih plaža, kupao se i sunčao okružen ostalim kupačima, koji mu nisu nimalo smetali. Na putu do plaže primijetio je da ga fotografi snimaju, ali nije se na to previše obazirao.

Rami je plavokosu djevojku Lucy upoznao na snimanju filma "Bohemian Rhapsody", u kojem je glumio legendarnog Freddieja Mercuryja, za čiju je ulogu i nagrađen prestižnim Oscarom.

Glumac se tako upisao na listu svjetskih zvijezda koje su ove godine posjetile Hrvatsku, među posljednjima tu je bio i jedan od najmoćnijih parova glazbene industrije Beyonce i Jay-Z, koji su je jučer napustili. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene