Rami Malek ljetuje na otoku Braču, gdje uživa s djevojkom i prijateljima.

Galerija


Slavni oskarovac Rami Malek već se neko vrijeme odmara u Hrvatskoj, točnije u Sutivanu na otoku Braču. Društvo mu pravi djevojka Lucy Boynton, s kojom je u vezi posljednje dvije godine, a s njima su i prijatelji. 

Vezani članci Beyonce i Jay Z Pregled domaćih showbizz priča koje su obilježile tjedan: Beyonce i Rami Malek za ljetovanje odabrali Hrvatsku Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Preslatki holivudski par ni u šopingu namirnica ne može bez dodira, zaljubljenih pogleda i poljubaca

39-godišnji Rami snimljen je kako uživa na jednoj od tamošnjih plaža, kupao se i sunčao okružen ostalim kupačima, koji mu nisu nimalo smetali. Na putu do plaže primijetio je da ga fotografi snimaju, ali nije se na to previše obazirao.

Rami je plavokosu djevojku Lucy upoznao na snimanju filma "Bohemian Rhapsody", u kojem je glumio legendarnog Freddieja Mercuryja, za čiju je ulogu i nagrađen prestižnim Oscarom.

Glumac se tako upisao na listu svjetskih zvijezda koje su ove godine posjetile Hrvatsku, među posljednjima tu je bio i jedan od najmoćnijih parova glazbene industrije Beyonce i Jay-Z, koji su je jučer napustili. 

Prvi put u javnosti od šokantne izjave: Dobio izgon iz svijeta slavnih, no ne pati i u 62. godini se prvi put oženio?