Snimanje svakog filma o Jamesu Bondu uvijek ponovno izaziva golem interes. Tako je bilo i prilikom službene objave ključne pojedinosti o 25. filmu o legendarnom britanskom tajnom agentu 007 u režiji Caryja Jojija Fukunage.

Galerija


Daniel Craig u novom će filmu opet glumiti elegantnog i šarmantnog agenta iz romana Jana Fleminga, a partnerica će mu ponovno biti Lea Seydoux, koja će i ovaj put utjeloviti Madeleine Swann. Glumica je u toj ulozi debitirala u filmu "Spektar" iz 2015.

Vezani članci Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Kad prijateljstvo preraste u ljubav: Vjenčali su se u tajnosti, a ona je u 49. godini rodila kćerkicu Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Slavni holivudski par prije 3 mjeseca dobio je prvo dijete, no nikada neće imati i drugo

"M" će i ponovno biti Ralph Fiennes, "Q" glumac Ben Whishsaw, a Miss Moneypeny glumica Naomi Harris.

Novi član filmske ekipe je oskarovac Rami Malek, kojemu je dodijeljena uloga glavnog negativca. Uz njega će se u filmu pojaviti i Billy Magnussen, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas i Lashana Lynch.

Producentica Barbara Broccoli je o filmu kazala: "Na početku filma Bond nije u aktivnoj službi, već se odmara na Jamajci, mjestu koje smatramo njegovim duhovnim utočištem. Ondje počinje njegovo novo putovanje."

Radni naziv filma je "Bond 25", a u kinima će se početi prikazivati 8. travnja 2020.

Fukunaga je potvrdio da su neke scene već snimljene u Norveškoj.

(Hina) 

Domaća voditeljica zapalila društvene mreže: "Možemo samo gledati i uživati u takvoj ljepoti"