Rafferty Law neodoljivo nalikuje na svog oca Judea Lawa u dvadesetim godinama.

Galerija


Sin britanskog glumca i miljenika žena Judea Lawa, 23-godišnji Rafferty slika je prilika svog slavnog oca, kojemu dame također teško odolijevaju.

Vezani članci Sienna Miller - 2 Ljepotica poznata po skandalima iznenadila pojavom: Šetala u hlačama nalik pidžami, a majicu zadigla nasred ulice Jude Law Poslije brojnih skandala se smirio i opet vjenčao, a uskoro će i šesti put postati otac

Mladi Rafferty bio je jedna od glavnih zvijezda Milan Fashion Weeka, na kojem su ga svi uspoređivali s Judeom u mlađim danima. Da jabuka ne pada daleko od stabla, pokazuje i to što sin želi krenuti očevim glumačkim stopama i dokazati se u svijetu glume.

Gdje god da se pojavi, Rafferty upada u oči zahvaljujući svom lijepom licu, a odoljeti mu nisu mogle ni neke slavne dame, poput pjevačice Rite Ore, s kojom je imao kratku romansu.

On je inače najstariji sin 47-godišnjeg Judea i 55-godišnje glumice Sadie Frost, a ima još sestru Iris i brata Rudyja Lawa, te polubrata Finlaya Kempa. Odrastao je u Notting Hillu, a uz glumu se bavi i glazbom. Trenutačno je član popularnog benda Outer Stella Overdrive.

Što se tiče glumačkih angažmana, uskoro bismo ga trebali gledati u modernoj adaptaciji romana Charlesa Dickensa "Oliver Twist". Film bi trebao biti prikazan u bliskoj budućnosti, nakon što je premijera bila odgođena zbog pandemije koronavirusa.

"Scenarij i glumačka postava su me oduševili. Bio sam pod pritiskom, ali stvarno sam se posvetio tome. Mislim da slava mojih roditelja ima prednosti i nedostataka što se tiče moje karijere. Ali uvijek sam bio usredotočen na to da radim ono što volim i da sam dokažem ljudima koliko vrijedim. Jako sam uzbuđen što Twist izlazi. Želim da u tom filmu sve pokažem, baš kao i sa svojom glazbom", izjavio je za magazin Wonderland.

Pretužne fotografije i najteži dani za poznati par: ''Bol koju osjećamo ne možete ni zamisliti, isplakat ćemo sve suze''