Želi biti uspješan

Slika je i prilika oca u mlađim danima, a dame mu baš kao i njemu teško odolijevaju, pa čak i one slavne

Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Profimedia) +0 Jude Law (Foto: Getty Images) Galerija

Rafferty Law neodoljivo nalikuje na svog oca Judea Lawa u dvadesetim godinama.

Sin britanskog glumca i miljenika žena Judea Lawa, 23-godišnji Rafferty slika je prilika svog slavnog oca, kojemu dame također teško odolijevaju.

Pogledaj i ovo Jude Law Uhvatili ga paparazzi Slavni preljubnik u 51. godini dobio je sedmo dijete, a vijest o prinovi uspio je dugo tajiti od svih

Mladi Rafferty bio je jedna od glavnih zvijezda Milan Fashion Weeka, na kojem su ga svi uspoređivali s Judeom u mlađim danima. Da jabuka ne pada daleko od stabla, pokazuje i to što sin želi krenuti očevim glumačkim stopama i dokazati se u svijetu glume.

Gdje god da se pojavi, Rafferty upada u oči zahvaljujući svom lijepom licu, a odoljeti mu nisu mogle ni neke slavne dame, poput pjevačice Rite Ore, s kojom je imao kratku romansu.

On je inače najstariji sin 47-godišnjeg Judea i 55-godišnje glumice Sadie Frost, a ima još sestru Iris i brata Rudyja Lawa, te polubrata Finlaya Kempa. Odrastao je u Notting Hillu, a uz glumu se bavi i glazbom. Trenutačno je član popularnog benda Outer Stella Overdrive.

Što se tiče glumačkih angažmana, uskoro bismo ga trebali gledati u modernoj adaptaciji romana Charlesa Dickensa "Oliver Twist". Film bi trebao biti prikazan u bliskoj budućnosti, nakon što je premijera bila odgođena zbog pandemije koronavirusa.

"Scenarij i glumačka postava su me oduševili. Bio sam pod pritiskom, ali stvarno sam se posvetio tome. Mislim da slava mojih roditelja ima prednosti i nedostataka što se tiče moje karijere. Ali uvijek sam bio usredotočen na to da radim ono što volim i da sam dokažem ljudima koliko vrijedim. Jako sam uzbuđen što Twist izlazi. Želim da u tom filmu sve pokažem, baš kao i sa svojom glazbom", izjavio je za magazin Wonderland.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene