Rafael Nadal zaručio se s djevojkom Mery Perelló.

Galerija


I on je pokleknuo.

Vezani članci Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Iako bi mogao imati koju god poželi, on više od 14 godina voli samo nju, a sad mu je postala i supruga James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) Nova članica obitelji buduće kraljice: Samozatajni brat Kate Middleton se ženi lijepom Francuskinjom

Slavni tenisač Rafael Nadal zaručio se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Mery Perelló, a slatku tajnu skrivali su čak 8 mjeseci.

32-godišnji Španjolac pred svoju dvije godine mlađu odabranicu kleknuo je tako još u svibnju tijekom romantičkog putovanja u Rim, a par je zajedno čak 14 godina.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2005. godine, no vrlo su samozatajni te se nikada nisu hvalili lagodnim životom. Mery čak ne putuje s Rafaelom na njegove mečeve, jer kako je sama otkrila u jednom intervjuu 2011. godine, to ne bi bilo dobro ni za njega ni za nju.

"On treba prostora kada se natječe. I sama ideja da sam cijeli dan negdje oko njega u tim trenucima me guši. Također, on bi se tada cijelo vrijeme brinuo za mene. Kada bih ga svugdje slijedila, postojao bi veliki rizik od toga da se više ne bi ovako dobro slagali."

Rafael je nedavno osvojio drugo mjesto na Australian Openu, a otvorio se o tome kako bi uskoro volio imati djecu.

"Ja sam osoba koja voli djecu i obiteljski sam čovjek", no priznao je kako ga je karijera ometala u tome sve dosad. "Želim raditi sve onako kako mi naređuje moj sportski život, no imam i djevojku, pa odluke ne mogu donositi sam. Stvari se ne mogu predvidjeti. Već sam mislio kako će dosad moja karijera biti gotova i kako ću već imati obitelj."

88-godišnji Clint Eastwood ljubi 23-godišnju Noor Alfallah, bivšu curu Micka Jaggera?

U tome najviše ima podršku jedne osobe: Omiljena glumica postat će majka u 50. godini?

Rozga pjevala sa suzama u očima dok ju je iz publike pratio bivši zaručnik, evo kako su reagirali kad su se sreli

Prava drama iza pozornice: Karleušin prvi javni nastup nakon pornoafere pošao po zlu