Rafael Nadal i Mery Perello zaručili su se 2017. godine tijekom romantičnog putovanja u Rim.

Galerija


Par se zaručio u siječnju nakon 14 godina veze.

Vezani članci Rafael Nadal i Mery (Foto: Instagram) Prsten je dočekala nakon 14 godina: Rafael Nadal zaprosio samozatajnu djevojku María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) Slavni tenisač ima jako zgodnu sestru koja ga je i upoznala sa ženom njegova života

Jedan od najpoznatijih i najuspješnijih tenisača svijeta, Španjolac Rafael Nadal navodno će 19. listopada pred oltar odvesti dugogodišnju djevojku, lijepu Mery Perelló.

Rafael je pred Mery kleknuo još 2017. godine, no par je slatku tajnu skrivao čak 8 mjeseci. Nadal je to učinio tijekom romantičnom putovanja u Rim. Kako prenose španjolski mediji, na vjenčanje bi trebao doći i španjolski kralj Juan Carlos s kojim je tenisač dobar i privatno.

Šuškalo se kako će par vezu okruniti brakom nakon slavnog Roland Garrosa kojeg je tenisač osvojio, no on sam je izjavio kako nema pojma otkud je došla ta informacija.

Obzirom da je par vrlo tajnovit kada je u pitanju njihov odnos, vjerujemo kako ništa neće biti potvrđeno, a i rijetko koja zvijezda želi da je na jedan od najvažnijih dana u životu ometaju znatiželjni paparazzi.

Navodno je Nadal u malom gradiću na obali Španjolske, Pollensiju, iznajmio cijeli kompleks s bazenima i heliodromom kako bi njegovo vjenčanje bilo savršeno.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2005. godine, iako su se znali i ranije, no vrlo su samozatajni te se nikada nisu hvalili lagodnim životom. Mery čak ne putuje s Rafaelom na njegove mečeve, jer kako je sama otkrila u jednom intervjuu 2011. godine, to ne bi bilo dobro ni za njega ni za nju.

"On treba prostora kada se natječe. I sama ideja da sam cijeli dan negdje oko njega u tim trenucima me guši. Također, on bi se tada cijelo vrijeme brinuo za mene. Kada bih ga svugdje slijedila, postojao bi veliki rizik od toga da se više ne bi ovako dobro slagali."

Samozatajna Mery nije tipična žena sportaša, jer nema profile na društvenim mrežama, nije poznata po tome što nosi skupocjene krpice, a zaposlena je kao voditeljica projekata Nadalove humanitarne organizacije

Zanosna Španjolka u koju se zaljubio naš slavni nogometaš pokazala obline kojima ga je osvojila