Američke radio postaje odale su počast prerano preminuloj glazbenoj legendi Princeu na vrlo poseban način.


Velike američke radio postaje u srijedu su istodobnim emitiranjem balade 'Nothing Compares 2 U' odale počast pokojnom glazbenom geniju Princeu.

Vezani članci Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger podijelila s fanovima neobičan trenutak koji je doživjela u crkvi, svi se čude i komentiraju Prince Tijelo glazbenika našli su u dizalu samo tjedan dana od koncerta za koji nitko nije slutio da mu je posljednji

Na inicijativu radija 'The Current', iz Princeova rodnog Minneapolisa, u srijedu u 17.07 sati po mjesnom vremenu istodobno je emitirana Princeova pjesma 'Nothing Compares 2 U' koju je proslavila Sinead O'Connor 1990. godine.

Prvi stih te pjesme glasi: 'It's been seven hours and 13 days since you took your love away', pa je vrijeme emitiranja korespondiralo s tim stihom i vremenom Princeove smrti. Radio 'Current' pozvao je pjevačeve fanove da mu u isto vrijeme odaju počast na društvenim mrežama.

Prince je umro 21. travnja u svojoj kući u predgrađu Minneapolisa. Kako bi se ustanovio uzrok smrti još se čekaju toksikološki nalazi, ali sve više dokaza upućuje na to da se radilo o slučajnom predoziranju tabletama protiv bolova o kojima je Prince bio ovisan. (Hina)