Pokopana je prerano preminula misica Dijana Milojković, a njezinoj je prijateljici Radi Manojlović pozlilo od tuge.

Galerija


Poznata srpska misica Dijana Milojković, koja je bila okrunjena za Miss Europe 2014., pokopana je u četvrtak na groblju u Ćupriji. Njezina obitelj i brojni prijatelji ispratili su je na vječni počinak.

Vezani članci Nezgode Oni su već spremni za ljeto, dobro su se okupali zbog svoje nespretnosti Dijana Milojković (Foto: Instagram) Tihi odlazak prelijepe misice: Patnju je skrivala iza velikog osmijeha, a onda se maknula s društvenih mreža

S njom su se oprostile i pjevačice Rada Manojlović i Aleksandra Prijović, a od silne tuge i stresa Radi je pozlilo. Snaha Lepe Brene pokušavala joj je pomoći, no Radi je bilo bolje tak kad su je malo polili vodom ne bi li došla k sebi.

Rada je na svom Instagramu posvetila status preminuloj Dijani. 

"Ljubav, hrabrost, vjera, nada, ljepota, dobrota, mladost, sve si to ti bila i ostat ćeš zauvijek... Anđeo i lavica naša. Inspiracija, heroj, uzor", napisala je emotivna Rada na Instagramu uz fotografije Dijane. 

Na pogreb svoje 33-godišnje bivše djevojke koja se četiri godina borila s teškom bolešću došao je i Stefan Karić, koji je donio buket bijelih ruža.

"Ti si bila moj stariji brat, prijatelj, oslonac, podrška, moja ljubav, moja princeza, moja djevojčica najljepša, najvoljenija, moja mezimica, moje sve. Moja nada, tatina voljena kći, mamina najljepša. Ovo nije kraj jer smrt je samo životni put. Tvoja duša je bila posebna. Krasila te dobrota, ljubav, pažnja i snaga", rekao je Dijanin brat na pogrebu. 

Dijana je rođena 1987. u Ćupriji, a njezina karijera započela je pobjedom na izboru za Miss Srbije 2009. godine. Pet godina kasnije postala je Miss Europe, a sljedeće godine na rutinskom je pregledu doznala da ima rak. Ljepotica je preminula u 33. godini života izgubivši bitku s teškom bolesti. 

Plavokosa ljepotica u neobičnom kombinezonu pokazala gigantske tetovaže na trbuhu