Poželio se javiti

Legendarni Rade Šerbedžija oglasio se neobičnom snimkom, pa oduševio fanove

Ivica Kovačević i Rade Šerbedžija (Foto: Instagram) Ivica Kovačević i Rade Šerbedžija (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević i Rade Šerbedžija (Foto: Instagram) Ljetna scena AMADEO, Rade Šerbedžija (Foto: Marko Gregurić) Rade Šerbedžija (Foto:Profimedia) +0 Rade Šerbedžija (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Galerija

Rade Šerbedžija istaknuo je da želi snimati pjesme i pričati priče na Facebooku kako bi njemu i fanovima brže prošlo vrijeme.

Glumac Rade Šerbedžija (73) objavio je video na Facebooku i oduševio fanove te od njih dobio mnoštvo pozitivnih komentara.

Pogledaj i ovo Severina i Rade Šerbeždija Podsjeća je na oca Severina napokon otkrila kako su se upoznali ona i Rade Šerbedžija: ''Ušetao je kao Gary Cooper u filmu Točno u podne''

Rade je u snimci, koju je nazvao "Prvi dio: Na ružičastom papiru", recitirao, spremao obrok, pa je pritom rezao luk te je na kraju nazdravio pićem. 

"Sreću me ljudi svuda po svijetu i osim što se obavezno slikamo, mnogi od njih kažu: 'Uostalom mi smo i prijatelji na Facebooku'... Iskreno da kažem, nekada uopće nisam razumio o čemu govore, a onda su me neki bliski prijatelji upozorili da imam nekoliko Facebook stranica po svijetu i objasnili mi što to zapravo znači. Shvatio sam da to neki od mojih iskrenih fanova vode i tako se zabavljaju. Jednu od mojih Facebook stranica napravili su moji menadžeri za muziku iz Slovenije i vidim da ima jako puno sljedbenika. Zahvaljujem  Kaly Kolonic koja je sve ove godine ovu stranicu vodila. Ali, evo, ponukan ovim nemogućim katastrofama sto su nas sve skupa snašle i zabile i zatvorile u naše stanove i kuće, osjećam potrebu da se direktno javim svojim prijateljima i gledateljima, to jest slušateljima i da pokrenem prvi put svoju Facebook stranicu. Želim snimati neke pjesme i pričati neke priče da nam prođe vrijeme. Da se družimo i da čuvamo umjetnost u nama", napisao je glumac. 

Mnogi fanovi su pohvalili Šerbedžiju zbog videa. "Hvala, Rade. Ovo je lijepo. Pazi na sebe", "Hvala na lijepim trenucima. Vi ste zaista poseban čovjek i umjetnik. Dubokouman kako to samo mogu biti veliki ljudi. Omiljena mi je 'Ne daj se, Ines'", "Papir mozda je ružičast, ali riječi su plave, pa ni karantena ne može ubiti talent i kreativu", komentirali su. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene