Rade Radolović priključio se glumačkoj ekipi serije "Drugo ime ljubavi".

Galerija


Mladog pulskog glumca Radu Radolovića večeras ćemo imati priliku vidjeti u najnovijoj epizodi hit-serije Nove TV "Drugo ime ljubavi" u kojoj će utjeloviti lik policajca Šiška.

Vezani članci Slavko Sobin - 3 Jeste li već vidjeli ekskluzivne ispovijesti junaka hit-serije? Ozbiljne scene nekima su pravi izazov Konstantin Haag Zvijezda domaće serije otkrila nam je što bi svaki muškarac u životu trebao probati: "Nema ništa teže"

34-godišnji Rade iza sebe ima niz uloga odigranih na kazališnim daskama, malim ekranima i filmovima, a osim što ćemo ga gledati u seriji "Drugo ime ljubavi, imamo priliku uživati u njegovom glumačkom talentu u predstavi Mire Gavrana "Sve o muškarcima".

"Ulogu sam dobio putem audicije i igrat ću policajca Šiška koji će biti uključen u nove intrige, zaplete, nestanke osoba i zločine koji će se početi dešavati u Kneževom dolu. Vjerujem da će novi događaji u seriji publici biti vrlo zanimljivi. Veselim se novoj ulozi i jako mi je drago sto ću imati prilike upoznati nove kolege i surađivati s njima. Uz to i dalje vrlo uspješno igramo hit predstavu "Sve o muškarcima" Teatra Gavran čije su izvedbe u Maloj dvorani Lisinski u Zagrebu, a i drugim gradovima Hrvatske ili rasprodane ili dupkom pune. Gostovat ćemo i u Istri u Rovinju, Poreču, Umagu i Pazin te, nadam se, ponovno i u Puli", izjavio je Rade za Glas Istre.

Rade uz glumu uspijeva pronaći dovoljno slobodno vremena i za bavljenje aktivnim sportskim životom u što se možemo uvjeriti i na njegovom profilu na Instagramu gdje obožavateljice mogu uživati na pogledu na njegov isklesani torzo, gdje dijeli i zgode iz privatnog i poslovnog života.

Sve o seriji "Drugo ime ljubavi" pratite na službenoj stranici

Pogledajte trenutke o kojima svi pričaju: Kad se ona pojavila, teško je bilo maknuti pogled s nje!