spriječen neželjeni gaf!

Umalo joj ispale grudi iz uske haljine dok se žurila na prvi nastup poslije korone u Beogradu, brzo su joj priskočili u pomoć

Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) +0 Rada Manojlović (Foto: Instagram) Galerija

Rada Manojlović išetala je iz svog automobila na koji se naslanjala i pozirala, a prije ulaska u bar umalo joj je haljina otkrila grudi.

Rada Manojlović (35) nakon godinu dana pauze zbog pandemije koronavirusa odradila je svoj prvi nastup, no i prije nego što je zapjevala, ostavila je dojam na obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Rada Manojlović ''I dalje će puniti klubove!'' Popularna srpska pjevačica oglasila se o zabrani nastupa u Hrvatskoj: "Zna se što mladi zaista slušaju, to veze nema sa životom''

Srpska pjevačica imala je problema sa svojom odjevnom kombinacijom pri dolasku u bar Narodna priča u Beogradu. Rada je na sebi nosila pripijenu bijelu haljinu s crnim srcima i cipele na visoku petu. 

U jednom trenutku gornji dio haljine počeo joj je padati i umalo je pokazala previše, odnosno svoje grudi. Na sreću, brzo su joj priskočile dvije žene koje su bile s njom i spriječile neželjeni gaf. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Rada je privukla pozornost i poziranjem na svom automobilu. Inače, pjevačica je u vezi s devet godina mlađim pjevačem Harisom Berkovićem. Srpski mediji svojedobno su pisali da je par prekinuo, ali i da je pjevačica u gostovanju u jednoj emisiji neizravno priznala da je Harisu oprostila prevaru. 

Izvještavali su i da Rada, koja je posljednjih godina drastično promijenila svoj izgled, ima financijskih problema te da je prodala svoje imanje. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 1 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 Celebrity Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene