Rada Manojlović išetala je iz svog automobila na koji se naslanjala i pozirala, a prije ulaska u bar umalo joj je haljina otkrila grudi.

Galerija


Rada Manojlović (35) nakon godinu dana pauze zbog pandemije koronavirusa odradila je svoj prvi nastup, no i prije nego što je zapjevala, ostavila je dojam na obožavatelje. 

Vezani članci Lorena Kovač (Foto: Goran Čižmešija) Na vjenčanju s poduzetnikom pjevale su joj dvije velike balkanske zvijezde, a zgodna Lorena sad se vratila na pistu Rada Manojlović (Foto: Instagram) Tuga je učinila svoje: Potresenoj Radi Manojlović na sprovodu misice pozlilo pa su je zalijevali vodom

Srpska pjevačica imala je problema sa svojom odjevnom kombinacijom pri dolasku u bar Narodna priča u Beogradu. Rada je na sebi nosila pripijenu bijelu haljinu s crnim srcima i cipele na visoku petu. 

U jednom trenutku gornji dio haljine počeo joj je padati i umalo je pokazala previše, odnosno svoje grudi. Na sreću, brzo su joj priskočile dvije žene koje su bile s njom i spriječile neželjeni gaf. 

Rada je privukla pozornost i poziranjem na svom automobilu. Inače, pjevačica je u vezi s devet godina mlađim pjevačem Harisom Berkovićem. Srpski mediji svojedobno su pisali da je par prekinuo, ali i da je pjevačica u gostovanju u jednoj emisiji neizravno priznala da je Harisu oprostila prevaru. 

Izvještavali su i da Rada, koja je posljednjih godina drastično promijenila svoj izgled, ima financijskih problema te da je prodala svoje imanje. 

Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

U istom se badiću fotkala i prije nekoliko godina, ali onda baš i nije ovako izgledala, evo koliko se promijenila