Povratak u prošlost

Prošlo je više od 20 godina: 'OMG...morala sam ovo objaviti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brakovi poznatih i slavnih obično nisu nekog najdužeg vijeka, stoga se hollywoodska stilistica Rachel Zoe rado pohvalila 22. godišnjicom svog braka!

41-godišnja Rachel Zoe, modna kreatorica koje se proslavila odijevanjem brojnih poznatih faca je sa suprugom Rodgerom Bermanom proslavila 22.obljetnicu braka.

Pogledaj i ovo Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Kakvo izdanje! Severina s dekolteom do pupka čestitala Igoru četvrtu godišnjicu: "Tebi godine ne mogu ništa"

>>> Vraćaju se 'lude 70-e'? Evo što je slavna stilistica odjenula!

Za Hollywood je to stvarno rijetkost, stoga je ponosna Rachel dašak atmosfere s proslave objavila i na društvenim mrežama. Prvo je objavila fotku s početka njihove veze: 'OMG...morala sam ovo objaviti! Koliko je sladak Rodger?!'.

Nakon što su fanovi vidjeli Rachelin povratak u prošlost, 41-godišnja dizajnerica je objavila fotografiju s proslave obljetnice te ispod fotke napisala: 'Sretna nam godišnjica! 22 blagoslovljene godine'.

Inače, Rachel Zoe brzo je postala slavna u svijetu mode, a nakon što je bila stilist brojnim celebovima i radila na poznatim reklamama, Zoe je snimila i svoj show 'The Rachel Zoe Project'.

Rodgera, inače investicijskog bankara, je upoznala 1991. godine, a sudbonosno da izrekli su 1996.godine. Imaju sina Skylera Morrisona, a u lipnju je Rachel potvrdila kako će postati mama po drugi put.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene