Teško je prepoznati

Kao curica: Slavna Oscarovka ima 48 godina, čeka svoje drugo dijete i izgleda puno, puno mlađe

Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 1 Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 1 Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 1 Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 4 Rachel Weisz Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 5 +0 Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 2 Galerija

Rachel Weisz izgledala je neprepoznatljivo na ulicama New Yorka, gdje se šetala u društvu supruga Daniela Craiga.

Glumica Rachel Weisz prošlog je mjeseca otkrila da čeka svoje prvo dijete s kolegom i suprugom Danielom Craigom. Šarmantni par ovih dana prošetao se New Yorkom, a Rachel je malo tko mogao prepoznati. 48-godišnja trudnica nije se zamarala šminkom i odjevnom kombinacijom, sakrila se iza dioptrijskih naočala, a trudnički trbuh prekrila širokom traper jaknom.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Bond, James Bond Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Craig je sa svojim 'bondovskim' mišićima izgledao prepoznatljivo, kao i uvijek. Iako će im ova beba biti prva zajednička, oboje su se već ostvarili kao roditelji. Tako Daniel ima 25-godišnju kći Ellu iz braka s Fionom Loudon, a Weisz ima 11-godišnjeg sina Henryja iz braka s redateljem Darrenom Aronofskym.

Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 5 Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 5 Foto: Getty

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene