Rachel Weisz i Daniel Craig, vezu su započeli 2010., a vjenčali su se godinu kasnije. Oboje iz prethodnih veza već imaju djecu, a ovo će im biti prvo zajedničko

Galerija


Rachel Weisz iznenadila je s vijesti da s Danielom Craigom čeka dijete. Glumica je, naime, početkom ožujka proslavila 48. rođendan, a omiljeni James Bond je samo nekoliko dana prije nje navršio 50 godina.

Vezani članci Daniel Craig (Foto: Profimedia) Nove nevolje na snimanju filma o tajnom agentu: Tri eksplozije uništile set i ozlijedile člana filmske ekipe Halle Berry (Foto: Getty Images) Ovo su poznate ljepotice koje su rodile nakon 40., a kojima će se uskoro pridružiti i slavna Rachel Weisz

''Uskoro će se trbuh i vidjeti. Daniel i ja smo jako sretni. Imat ćemo malog čovjeka i ne možemo dočekati da ga vidimo'', otkrila je Rachel u razgovoru za New York Times.

Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images)
Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images)

Glumica već ima 11-godišnjeg sina Henryja s holivudskim rdateljem Darrenom Aronofskym s kojim je bila u vezi od 2001. do 2010. godine. Rachel i Daniel vezu su započeli u prosincu 2010., a vjenčali su se u lipnju godinu kasnije.

Daniel iz braka s glumicom Fionom Loudon ima 25-godišnju kćer Ellu.

Ovaj glumački par svoju vezu se trudi što više sakriti od medija, no Rachel je jednom prilikom rekla kako prije nego što je upoznala Daniela, nije imala ambiciju udati se.

''Sve s Danielom jednostavo se dogodilo, u nekom zrelijem trenutku'', zaključila je Rachel.