Nema šale s njom

Bivša ljubavnica slavnog sportaša tvrdi da joj je uništio život, a sada mu servira paprenu osvetu!

Rachel Uchitel Rachel Uchitel Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Uchitel - 3 Rachel Uchitel - 2 Rachel Uchitel - 1 Rachel Uchitel - 1 Rachel Uchitel - 2 Rachel Uchitel - 3 Rachel Uchitel - 4 Rachel Uchitel - 5 Rachel Uchitel - 6 Rachel Uchitel - 7 +9 Tiger Woods, Elin Nordegren (Foto: Getty Images) Galerija

Bivša ljubavnica Tigera Woodsa Rachel Uchitel snimljena je na plaži u Hamptonsu nakon što je otkriveno kako planira razotkriti sve detalje njihove romanse.

Rachel Uchitel, poznata i kao jedna od brojnih bivših ljubavnica slavnog golfera Tigera Woodsa, snimljena je na surfanju u Hamptonsu, gdje je ponosno pokazala obline u bijelom bikiniju.

Pogledaj i ovo showbuzz Seks afere pod povećalom Zloglasne ljubavnice koje su zavele slavne frajere

Paparazzi su 47-godišnju Rachel uhvatili na plaži, na kojoj se odlučila okušati u surfanju, a dodatnu je pozornost privukla bujnim dekolteom koji je mamio poglede. 

Bivša hostesa svojevremeno je otkrila kako je proslavljeni sportaš volio njezino društvo više od onog njegove tadašnje supruge Elin Nordegren jer joj je mogao otkriti sve svoje probleme i ispitivala ga je o njegovu životu.

A prema pisanju portala Page Six, trenutačno radi na memoarima u kojima planira otkriti intimne detalje njihove romanse unatoč tome što je prethodno potpisala ugovor o povjerljivosti od osam milijuna dolara, u kojem mu je obećala šutnju.

U tome joj pomaže agent David Vigliano, koji je prije toga radio s brojnim zvijezdama s A-liste, poput Michaela Jacksona, Justina Timberlakea, Janet Jackson, Britney Spears i Princea, a tijekom godina surađivao je na objavljivanju stotinjak knjiga koje su se našle na popisima najprodavanijih.

Rachel je prošle godine rekla da je spremna sve razotkriti tvrdeći da joj je skandal uništio ugled i spriječio je da dobije posao. Knjiga će se dotaknuti i smrti njezina zaručnika, koji je poginuo u napadima 11. rujna, kao i smrti njezina oca, koji se predozirao kad je bila dijete.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jocelyn Wildenstein - 4 Jocelyn Wildenstein i Llyod Klein Jocelyn Wildenstein - 3 Jocelyn Wildenstein - 2 +0 Jocelyn Wildenstein - 1 Nekad i sad Zovu je žena-mačka, mlađahni zaručnik tvrdi da je na njoj sve prirodno, a evo što kažu paparazzo fotke!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić otkrila od koga joj se uznemiri srce: "Zasjeni cijelu prostoriju kada uđe u nju!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene