Rachel Bilson i Adam Brody bili su par od 2003. do 2006. godine.

Galerija


Fanovi popularne serije "The OC" i dalje ne mogu preboljeti što su glavni glumci Rachel Bilson i Adam Brody prekinuli još 2006. godine, a zvijezda serije im se ispričala zbog toga.

Vezani članci Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Jedan od natajanstvenijih parova iznenadio zajedničkom pojavom na crvenom tepihu Rachel Bilson, Hayden Christensen (Foto: Profimedia) Očitala mu bukvicu: Bivši par posvađao se nasred ulice pred fotografima

Američki časopis InStyle objavio je u četvrtak fotografiju bivšeg para uz poruku da su mnogima uništili srednjoškolske dane nakon što su prekinuli, na što je glumica napisala: "Žao mi je. On se dobro snašao".

Rachel Bilson i Adam Brody započeli su vezu 2003. i bili su par tri godine prije nego što su raskinuli 2006. Bilson je trenutačno u vezi s Billom Haderom, s kojim se počela viđati nakon prekida s glumcem Haydenom Christensenom s kojim ima kćer Briar Rose.

S druge strane, Adam Brody se vjenčao sa zvijezdom serije "Tračerica" Leighton Meester. Pred oltar su stali 2014., a godinu kasnije dobili su kćer Arlo.

Ivana Mišerić objavila fotografije iz bolničkog kreveta pa sve zabrinula: "Doma smo, nema panike"