Zabrana kontakta s maloljetnicima

Prijeti mu 70 godina zatvora: R. Kellyju određena jamčevina od milijun dolara

R Kelly (Foto: AFP) R Kelly (Foto: AFP) Foto: Afp

Pjevaču R. Kellyju (52) sud je odredio jamčevinu od milijun dolara nakon što je uhićen zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

Kelly je tijekom kratkog saslušanja na sudu nosio crnu vestu te je cijelo vrijeme držao ruke iza leđa i gledao u pod, izvještava Mirror.

Pogledaj i ovo R. Kelly (Foto: Profimedia) Poriče krivnju Glazbenik kojeg žene optužuju za zlostavljanje totalno podivljao: ''To nisam ja učinio''

Sudac je rekao da su optužbe protiv Kellyja "uznemirujuće" te mu je zabranio kontakt s osobama mlađim od 18 godina. Ako bude osuđen, Kellyju prijeti kazna od 70 godina zatvora.

Kellyja se već desetljećima optužuje za seksualno zlostavljanje. Iako te optužbe poriče, u petak se predao policiji nakon što je službeno optužen za seksualno zlostaljanje četiriju osoba.

Uhićen je dva mjeseca nakon što je objavljen šestosatni dokumentarni serijal u kojemu nekoliko žena opisuje kako ih je Kelly zlostavljao.

Kimberly Foxx, državna odvjetnica okruga u kojem je Kelly uhićen, rekla je da su tri od četiri žene koje je Kelly navodno zlostavljao u trenutku zločina bile mlađe od 17 godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene