Oprah Winfrey bila je jedna od uzvanica kraljevskog vjenčanja, a ono je na nju ostavilo ogroman utjecaj i duboko značenje koje je odlučila podijeliti s ostatkom svijeta.

Galerija


Kraljevsko vjenčanje vojvotkinje Meghan i vojvode Harryja za milijune ljudi diljem svijeta predstavljalo je ostvarenje čarobne bajke, ali za popularnu američku voditeljicu Oprah Winfrey bilo je simbol nade i snage ljubavi.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Evo što je Meghan Markle strogo zabranila osoblju dvorca Windsor, a godinama im je bilo na raspolaganju Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Hoćemo li uopće znati kad se beba rodi? Meghan i Harry objavili planove za dolazak prvog djeteta

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja kojem je imala čast prisustvovati Oprah je otkrila svoje dojmove i rastumačila dublje značenje koje je ono na nju ostavilo u O, The Oprah Magazine. “Harry i Meghan za mene simboliziraju mogućnosti koje sve nas čekaju kada izaberemo ljubav, u bilo kojem obliku“, napisala je u svojoj kolumni.

Oprah Winfrey (Foto: Getty Images)
Oprah Winfrey (Foto: Getty Images)

"Svi se mi želimo osjećati ispunjeno i sretno kao što je Meghan izgledala kad je vidjela Harryija. Jedva čekam da vidim dobro koje će proizaći kao rezultat njihova spajanja.", izjavila je Oprah.

Unatoč tome što je Oprah jedna od najslavnijih i najmoćnijih žena na svijetu, bila je oduševljena kad je kročila na tlo dvorca Windsor i priznala kako je bila nepripremljena za dubinu emocije koju je osjetila u tom trenutku.

Oprah Winfrey (Foto: Getty Images)
Oprah Winfrey (Foto: Getty Images)

“Doslovno sam bila ostala bez daha i glasno uzviknula wow, bila je to sasvim neka nova razina doživljenog“, priznala je voditeljica.