Sretne vijesti!

Zbog nje se odrekao titule vječnog neženje: U 57. godini dobio prvo dijete s 20 godina mlađom suprugom

Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +0 Quentin Tarantino (Foto: Getty Images) Galerija

Quentin Tarantino i Daniella Pick postali su roditelji dječaka.

Legendarni holivudski redatelj, 56-godišnji Quentin Tarantino i njegova 36-godišnja supruga, pjevačica Daniella Pick postali su roditelji nakon što su im se rodio maleni sin.

Pogledaj i ovo Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Vrijedilo je! Ekscentrični redatelj koji je bio ponosan samac pokazao zbog kakve je ljepotice prestao biti neženja

"Daniella i Quentin Tarantino jako su sretni što mogu objaviti vijest o rođenju njihova prvog djeteta. Dječak je rođen 22. veljače 2020. godine", izjavio je glumčev glasnogovornik za TMZ.

Daniella je rodila u bolnici u izraelskom Tel Avivu, inače svojoj rodnoj zemlji koju je odabrala za dolazak sina na svijet, a sretni roditelji zasad nisu obznanili koje su mu ime odlučili nadjenuti.

Par inače živi u Beverly Hillsu, ali u prosincu prošle godine preselio se u iznajmljeni stan u Izraelu, a mnogi su pretpostavili da će se tamo i trajno preseliti.

"Bit ćemo ovdje tijekom rođenja i nakon toga", izjavio je i sam Quentin u jednom od intervjua.

Upoznali su se 2009. godine kada je Quentin posjetio Izrael kako bi promovirao svoj film "Inglourious Basterds". Stvari među njima odvijale su se dosta sporo i vezu su započeli tek 2016. godine, a godinu dana kasnije su se i zaručili. Vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Beverly Hillsu u prosincu 2018. godine, a da čekaju prvo dijete, objavili su u kolovozu 2019. godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) +3 Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Celebrity Pred oltar je odveo dvije nestvarno lijepe žene, no i on s 53 godine izgleda fantastično i ima pločice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene