Kultni američki redatelj Quentin Tarantino dobio je u ponedjeljak svoju zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih, pišu američki mediji.


'Oho, izgleda da sam postao velika faca', rekao je Tarantino, okružen nekima od suradnika iz svoje karijere i brojnim fanovima, pa se onda uozbiljio. 'Ozbiljno shvaćam što sam dio ove zajednice, što sam dio ovog grada. Sretan sam što imam svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih zajedno s ostalim ljudima koji su napravili divan posao u ovom gradu'.

Sjećate se ove legendarne scene? Evo što se zapravo dogodilo!

Vezani članci Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Za ova tri muškarca pretpostavlja se da će odmjeriti snage u kategoriji za najboljeg glumca na Oscarima Bilo jednom.... u Hollywoodu (Foto: IMDB) Tarantinovo ljubavno pismo 1960-ima divlja je filmska vožnja koja oduzima dah skoro 3 sata

Zajedno s Tarantinom na svečanosti su bili neki od njegovih prošlih i sadašnjih suradnika poput Pam Grier, Tima Rotha i Samuela L. Jacksona, koji je održao prigodan govor.
"Znajući kakav je filmofil i koliko cijeni ova imena, znam što mu ovo znači, jer znam koliko poštuje ovaj posao i umjetnost snimanja filmova", rekao je.

Samuel L. Jackson jedan je od glumaca iz Tarantinova novog filma "Mrska osmorka", koji se u Americi počinje prikazivati na Božić pa mu je ovo dobrodošla reklama. U hrvatskim kinima "Mrska osmorka" bi se trebala pojaviti početkom siječnja.
Iako još nije u distribuciji 'Mrska osmorka' već je dobila tri nominacije za Zlatni globus, među kojima je i Tarantinova za najbolji scenarij. To je kategorija u kojoj američki redatelj već ima dva Oscara i dva Globusa (Pakleni šund i Odbjegli Django). (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook