Sretan

'Oho, izgleda da sam postao velika faca'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kultni američki redatelj Quentin Tarantino dobio je u ponedjeljak svoju zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih, pišu američki mediji.

'Oho, izgleda da sam postao velika faca', rekao je Tarantino, okružen nekima od suradnika iz svoje karijere i brojnim fanovima, pa se onda uozbiljio. 'Ozbiljno shvaćam što sam dio ove zajednice, što sam dio ovog grada. Sretan sam što imam svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih zajedno s ostalim ljudima koji su napravili divan posao u ovom gradu'.

Pogledaj i ovo Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) nešto malo detalja Sretna vijest dočekala jednog od najpoznatijih redatelja u 60. godini: O njihovoj vezi ne zna se mnogo, ali ovo nisu mogli sakriti!

Sjećate se ove legendarne scene? Evo što se zapravo dogodilo!

Zajedno s Tarantinom na svečanosti su bili neki od njegovih prošlih i sadašnjih suradnika poput Pam Grier, Tima Rotha i Samuela L. Jacksona, koji je održao prigodan govor.
"Znajući kakav je filmofil i koliko cijeni ova imena, znam što mu ovo znači, jer znam koliko poštuje ovaj posao i umjetnost snimanja filmova", rekao je.

Samuel L. Jackson jedan je od glumaca iz Tarantinova novog filma "Mrska osmorka", koji se u Americi počinje prikazivati na Božić pa mu je ovo dobrodošla reklama. U hrvatskim kinima "Mrska osmorka" bi se trebala pojaviti početkom siječnja.
Iako još nije u distribuciji 'Mrska osmorka' već je dobila tri nominacije za Zlatni globus, među kojima je i Tarantinova za najbolji scenarij. To je kategorija u kojoj američki redatelj već ima dva Oscara i dva Globusa (Pakleni šund i Odbjegli Django). (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene