Bivša gimnastičarka Alina Kabajeva navodno je već godinama ljubavnica Vladimira Putina.

Galerija


Za Ruskinju Alinu Kabajevu već se dugo šuška da je ljubavnica Vladimira Putina.

Vezani članci Kate Upton Ni policajac nije mogao skinuti pogled s njezinih oblina u tajicama, no one pripadaju samo jednome Kate Upton (Foto: Profimedia) Iako obožavatelji negoduju jer je smršavjela, bujni dekolte još je uvijek tu

Radi se o bivšoj i jednoj od najuspješnijih ruskih gimnastičarki, za koju se godinama priča kako je osvojila ruskog vođu, a navodno mu je sada rodila i blizance.

Naime, kako je otkrio ruski novinar Sergej Kanev, navodno je 36-godišnja Alina rodila dva sina, i to na katu bolnice koji je posljednjih mjesec dana u potpunosti ispražnjen kako bi gimnastičarka u strogoj tajnosti dobila svu potrebnu skrb.

Alina je navodno rodila carskim rezom, a za nju se i posebno priprema hrana koja se dovozi iz elitnih restorana u blizini bolnice.

Podsjetimo, Vladimir Putin bio je u braku s Ljudmilom od 1983. do 2014. godine te ima dvije kćeri. No Alina mu je navodno već godinama ljubavnica, a neki su ju mediji prozvali "tajnom prvom damom" koja je s Putinom bliskom povezana čitavo desetljeće.

Alina se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, a neko se vrijeme šuškalo i kako je još 2015. godine rodila Putinova sina u jednoj švicarskoj klinici. Iako je više puta negirala glasine o povezanosti s ruskim vođom, nikada ih nije zaustavila, a navodno na raspolaganju ima privatni zrakoplov i nekoliko Maybachovih limuzina.

Gimnastičarka se navodno podvrgnula i nizu plastičnih operacija, baš poput svog ljubavnika, no nešto se i dalje da primijetiti, a to je da bivša sportašica podsjeća na jednu svjetski poznatu manekenku, a radi se o Kate Upton, koja je prije nekoliko godina lijepim licem i raskošnim oblinama zaludjela muškarce i žene diljem svijeta naslovnicom poznatog časopisa "Sports Illustrated".

I sama Kate postala je majka 2018. godine, a kćerkicu je dobila sa suprugom, bejzbolašem Justinom Verlanderom. U našoj se galeriji uvjerite u sličnost tih dviju dama. 

Putinova navodna ljubavnica u tajnosti rodila blizance? "Ispraznili su cijeli kat rađaone..."