Bivša gimnastičarka Alina Kabajeva navodno je već godinama ljubavnica Vladimira Putina.

Galerija


Za Ruskinju Alinu Kabajevu već se dugo šuška da je ljubavnica Vladimira Putina.

Vezani članci Alina Kabajeva (Foto: AFP) Putinova navodna ljubavnica u tajnosti rodila blizance? "Ispraznili su cijeli kat rađaone..." Kate Upton (Foto: Instagram) Ljepotica poznata po raskošnim oblinama snimljena u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti

Radi se o bivšoj i jednoj od najuspješnijih ruskih gimnastičarki, za koju se godinama priča kako je osvojila ruskog vođu, a navodno mu je sada rodila i blizance.

Naime, kako je otkrio ruski novinar Sergej Kanev, navodno je 36-godišnja Alina rodila dva sina, i to na katu bolnice koji je posljednjih mjesec dana u potpunosti ispražnjen kako bi gimnastičarka u strogoj tajnosti dobila svu potrebnu skrb.

Alina je navodno rodila carskim rezom, a za nju se i posebno priprema hrana koja se dovozi iz elitnih restorana u blizini bolnice.

Podsjetimo, Vladimir Putin bio je u braku s Ljudmilom od 1983. do 2014. godine te ima dvije kćeri. No Alina mu je navodno već godinama ljubavnica, a neki su ju mediji prozvali "tajnom prvom damom" koja je s Putinom bliskom povezana čitavo desetljeće.

Alina se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, a neko se vrijeme šuškalo i kako je još 2015. godine rodila Putinova sina u jednoj švicarskoj klinici. Iako je više puta negirala glasine o povezanosti s ruskim vođom, nikada ih nije zaustavila, a navodno na raspolaganju ima privatni zrakoplov i nekoliko Maybachovih limuzina.

Gimnastičarka se navodno podvrgnula i nizu plastičnih operacija, baš poput svog ljubavnika, no nešto se i dalje da primijetiti, a to je da bivša sportašica podsjeća na jednu svjetski poznatu manekenku, a radi se o Kate Upton, koja je prije nekoliko godina lijepim licem i raskošnim oblinama zaludjela muškarce i žene diljem svijeta naslovnicom poznatog časopisa "Sports Illustrated".

I sama Kate postala je majka 2018. godine, a kćerkicu je dobila sa suprugom, bejzbolašem Justinom Verlanderom. U našoj se galeriji uvjerite u sličnost tih dviju dama. 

Putinova navodna ljubavnica u tajnosti rodila blizance? "Ispraznili su cijeli kat rađaone..."