Sad je u 'Barbarima'

Pukla ljubav? Lijepa Barbara napustila Edijev bend!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon 6 godina provedenih u Gustafima njihov 'nježniji' dio, pjevačica Barbara Munjas odlučila je krenuti svojim putem.

Barbara ostaje u glazbi, a o svom boravku u legendarnoj istarskoj instituciji izjavila je: 'Kad sam ušla u bend za mene je to bio jedan potpuno novi svijet u koji sam ušla neplanirano i u kojem sam se našla pomalo prestrašena i izgubljena, ali kroz vrlo kratko vrijeme sam se u taj svijet uklopila kao da sam u njemu rođena i taj sam život živila punim plućima, potpuno predano muzici, publici, bendu... No, u našim životima ništa nije vječno i živimo život ne znajući šta nas čeka na putu. Ja sam na svom putu naišla na raskrižje gdje sam se morala iskrcati iz autobusa i skrenuti dalje drugim putem, nekim svojim putem. Gustafi i Edi su mi u životu jako puno pomogli i vječito ću im biti zahvalna za sve što sam uz njih stekla i naučila. To su sve jako dragi ljudi, bliski mom srcu, s kojima, bez obzira na moje odvajanje od benda, ostajem u prijateljskim odnosima'.



Valja istaknuti kako se jako dugo šuškalo da je 24-godišnja Barbara u ljubavnoj vezi s frontmenom benda, Edijem Maružinom.

>> Energični Gustafi sinoć osvojili publiku!

Barbara je skupila ekipu prijatelja glazbenika koja je bila voljna krenuti s njom u novi glazbeniu taj pohod.

Pogledaj i ovo Edi East Trance Blues prvo domaće ime INmusic festivala (Foto: PR) OD 24. DO 26. LIPNJA Edi East Trance Blues prvo domaće ime 14. INmusic festivala

'Vjerojatno će se postavljati pitanje ima li tu sličnosti sa Gustafima pa moram reći da su oni usađeni duboko u mene, da će uvijek biti dio mene i da ne mogu pobjeći od tog utjecaja. No to ipak neće bit - to. Ima tu mnogo drugih utjecaja, a između ostalog jedan od utjecaja je moja ljubav prema plesu i u svim mi je pjesmama važan ples', pojasnila je mlada pjevačica i otkrila kako s Barbarima već užurbano radi na novim pjesmama i albumu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene