Tijekom pogrebne povorke Nipseyja Husslea došlo je do pucnjave vatrenim oružjem u kojoj je ranjenjo četvero ljudi, a jedna je osoba smrtno stradala.

Galerija


Pogrebna povorka američkog repera Nipseyja Husslea koji je ustrijeljen proteklog tjedna ispred ispred svoje trgovine odjećom u Los Angelesu, izazvala je ponovne nerade i oružani sukob u kojem je jedna osoba izgubila život, piše Hollywood Reporter.

Vezani članci Američka policija, ilustracija Još jedna masovna pucnjava u SAD-u: Trojica napadača ubila dvoje i ranila najmanje 20 ljudi Pucnjava u Kaliforniji - 2 VIDEO Krvavo jutro u Kaliforniji: Zaposlenik željeznice otvorio vatru u spremištu za vlakove, ubio osmero ljudi

Tijekom povorke ranjene su četiri osobe, tri muškarca i jedna žena, a jedna je od uslijed teških ozljeda preminula, izvjestio je tamošnji šef policije Michel Moore.

Žrtve su opisane kao Afroamerikanci u dobi između 30 do 50 godina i još uvijek nije poznato tko je od njih smrtno stradala, a za počiniteljem ili više njih se još uvijek traga.

"Moramo prekinuti ovo besmisleno nasilje", poručio je Moore.

U povorci i na sprovodu slavnog repera okupile su se tisuće ljude kako bi mu odali počast i posljednji pozdrav.

Privlačile poglede: Dvije ljepotice za kojima su se svi okretali kćeri su slavne glumice