Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularnog Psyja je s vrha ljestvica skinuo 63-godišnji pjevač.


Južnokorejskog rappera Psyja, čiji je posljednji video "Gentleman" po popularnosti na internetu krenuo putem njegovog prvog globalnog megahita "Gangnam Style", s vrha glazbenih ljestvica u njegovoj domovini potisnuo je 63-godišnji pjevač lakih melodija.

Vezani članci Nove napetosti između Sjeverne i Južne Koreje Napetosti se ne smiruju: Sjeverna Koreja šalje vojnike na prethodno zajedničke lokacije za industriju Ljudi gledaju eksploziju međukorejskog ureda za vezu Sjeverna Koreja dignula u zrak međukorejski ured za vezu, sestra Kim Jong Una prijetila: "Dala sam naputak da se odlučno provede iduća akcija"

"Gangnam Style", koji drže rekord YouTubea s 1,5 milijarde prikaza, katapultirao je Južnokorejca sa sunčanim naočalama i kričavom odjećom među svjetske zvijezde i učinio ga najpoznatijim licem korejske pop glazbe.

>> Pregledan je preko 200 milijuna puta. No, znate li o čemu pjeva?

No Cho Yong-pil, prisutan od 1975. na korejskoj pop sceni sa svojom elektroničkom glazbom i baladama, preuzeo je prvo mjesto ljestvica s pjesmom "Bounce", po dnevnim i tjednim ljestvicama Navera, vodećeg južnokorejskog internetskog portala.

Ovdje možete poslušati "Bounce".Obožavatelji su početkom tjedna u redovima čekali kako bi kupili "Hello", Choov prvi album u deset godina, a na koncertu u utorak napunili su stadion.

Choove pjesme zauzele su prvih deset mjesta na dnevnim ljestvicama i izgurale "Gentlemana" na 13. mjesto dok se na tjednim listama Psy morao zadovoljiti drugim mjestom. Psy je novinarima rekao da za veterana korejskog popa osjeća isključivo poštovanje.

Poslušajte novi Psyjev hit - 'Gentleman'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook