Supruga slavnog pirata s Kariba Johnnyja Deppa naći će se pred sudom.


Supruga slavnog pirata s Kariba Johnnyja Deppa naći će se pred sudom zbog optužbe da je prilikom ulaska u Australiju propustila prijaviti svoje pse Pistola i Booa veterinarskoj inspekciji, što je zakonska obveza svakoga tko u Australiju želi ući s kućnim ljubimcima ili drugim životinjama, priopćilo je u četvrtak ministarsvo poljoprivrede.

Glumac prekršio zakon: Australija zaprijetila smrću psima Johnnyja Deppa 

Vezani članci Pravosuđe, ilustracija Krvna slika hrvatskog pravosuđa: Ispituje se zastarjelom opremom, zgrade su derutne, a automobili opasnost u prometu Johnny Depp - 10 Uživao je u slavi, bogatstvu i ljepoticama dok teške optužbe nisu bacile sjenu na njegovu blistavu karijeru

Prema ministarstvu, nadležnom za veterinarsku djelatnost, glumica i manekenka Amber Heard odgovarat će pred sudom zbog kršenja odredbi o karanteni. Sudsko ročište održat će se u rujnu pred sudom države Queensland, a za kršenje odredbe o karanteni predviđena je novčana kazna, ali je moguća i zatvorska kazna od čak 10 godina.

Johnny Depp u Australiji snima peti nastavak Pirata s Kariba "Dead Men Tell no Tales", a njegovo ignoriranje veterinarskih propisa razbjesnilo je vlasti. Ministar poljoprivrede Barnaby Joyce je poručio da je vrijeme da se Pistol i Boo vrate u SAD, dok dio javnosti Deppa i Heard nazivaju "razmaženim i bahatim bogatunima".

Heard nije ostala dužna te je kazala da su si "ministar i neki drugi članovi vlade priuštili 15 minuta slave na račun" nje i Deppa. Također je pokazala da će izbjegavati "Down Under" što je više moguće. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook